2 troy ounce zilveren munt Duowentian

2 troy ounce zilveren munt vier hemelse koningen Duowentian 2 troy ounce zilveren munt vier hemelse koningen Duowentian - achterkant 2 troy ounce zilveren munt vier hemelse koningen Duowentian - liggend
2 troy ounce zilveren munt vier hemelse koningen Duowentian
  • Prijs: € 319,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

Deze 2 troy ounce zilveren munt Duowentian is de eerste uitgave in de serie 'Vier hemelse koningen'. Deze munt is geslagen in 99,9% puur zilver en heeft een gewicht van 62.2 gram. Er zijn slechts 555 munten hiervan geslagen. Lees verder

2 troy ounce zilveren munt Duowentian

Deze 2 troy ounce zilveren munt Duowentian is de eerste uitgave in de serie 'Vier hemelse koningen'. Deze munt is geslagen in 99,9% puur zilver en heeft een gewicht van 62.2 gram. Er zijn slechts 555 munten hiervan geslagen wereldwijd.

Duowentian was de heerser van de regen en het hoofd van de vier koningen. Zijn symbolische wapens zijn de paraplu of pagode. Met zware bepantsering en de paraplu in zijn rechterhand, wordt hij vaak geassocieerd met de oude Indiase god van rijkdom, Kubera. Geassocieerd met de kleur geel of groen.

Design zilveren munt Duowentian

Op de voorkant van de munt ziet u het prachtige portret van Duowentian, die op het punt staat met zijn speer te slaan. Links op de achterkant staan de naam van de serie: "Four Heavenly Kings"  en "Duowentian" de naam van de munt.

Op de achterkant van de munt staat het portret van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II en  "ELIZABETH II" - de naam van de Koningin. Daarnaast staat  het land van uitgifte Nieu Islands en jaar van uitgave 2020 erop. Tenslotte staat onderaan deze zijde de nominale waarde van de munt 5 Dollars vermeld.

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt vier hemelse koningen Duowentian
Gehalte 99,9%
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2020

Alternatieven

2 troy ounce zilveren munt Zhuge Liang

2 troy ounce zilveren munt Zhuge Liang

Prijs: € 319,95 per stuk

Op voorraad

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review