2 troy ounce zilveren munt Dragonology serie - Flaming Wyvern 2023 - antieke afwerking

2 troy ounce zilveren munt Dragonology serie - Flaming Wyvern 2023 - antieke afwerking

De Flaming Wyvern munt is onderdeel van de Dragonology serie van het munthuis MINT XXI. Deze prachtige zilveren verzamelmunt is geslagen in 99,9% puur zilver en heeft een gewicht van 2 troy ounce (62,2 gram). Met een oplage van slechts 500 stuks is deze munt voornamelijk populair bij verzamelaars. 

€ 279,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 279,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-

The Dragonology serie: Flaming Wyvern 2023

 

Deze prachtige zilveren verzamelmunt is onderdeel van de The Dragonology serie van MINT XXI. Het ontwerp met de legendarische draak, ook bekend als de Flaming Wyvern, is doorgetrokken op zowel de voor- als achterkant van deze 2 troy ounce zilveren munt. De gehele munt heeft een antieke afwerking. 

De munt is geslagen in 99,9% puur zilver en heeft een diameter van 50 mm. Met een oplage van slechts 500 stuks is deze munt voornamelijk populair bij verzamelaars. Om de herkomst van de munt te garanderen, wordt de munt geleverd inclusief een certificaat van echtheid vanuit het munthuis. 

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Zilveren munt geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%)
  • Onderdeel van de The Dragonology serie
  • Oplage van 500 munten wereldwijd
  • Geleverd inclusief certificaat van echtheid

Ontwerp van de Flaming Wyvern zilveren munt

Ontwerp van de Flaming Wyvern zilveren munt

Voorzijde

De voorkant van de munt wordt bijna helemaal bedekt door de draak de Flaming Wyvern. Deze tweebenige gevleugelde draak waarvan de oorsprong teruggaat tot de Egyptische godin Wadjet wordt zeer gedetailleerd afgebeeld. Op de munt zijn wel honderden schubben te zien. De godin met een jurk van vlammen staat in mooi contrast met de zilveren afwerking van de draak zelf. In de rechterhoek is ook de naam van de munt toegevoegd: FLAMING WYVERN

Ontwerp van de Flaming Wyvern zilveren munt

Achterzijde

De achterkant van deze verzamelmunt toont een uitvergrote versie van het oog van de draak. Dit bijzondere oog heeft dezelfde kleur als de jurk van de godin en is in veel details weergegeven. De rest van de munt is bedekt met de schubben van de draak en er zijn diverse opschriften toegevoegd. Zo is onder andere het land van herkomst REPUBLIQUE DU CAMERON, het gewicht 2 OZ, het zilvergehalte Ag999 en de nominale waarde 2000 FRANCS weergegeven. 

Geleverd in geschenkverpakking 

Geleverd in geschenkverpakking 

Deze bijzondere verzamelmunt wordt geleverd in een bijpassende geschenkverpakking. De houten box is aan de binnenkant voorzien van een opvulling waarin de zilveren munt luchtdicht in een muntcapsule wordt verpakt. Ook het certificaat van echtheid is toegevoegd in de geschenkverpakking. 

Om de houten box is een roodkleurige hoes toegevoegd met daarop een bijzonder ontwerp. Op de achtergrond is een drakenklauw te vinden in een donkerrode kleur. Op de voorgrond is de naam van de munt Flaming Wyvern, de serienaam The Dragonology en het logo van het munthuis te vinden. De gehele tekst is goudkleurig, dit geeft een mooi effect ten opzichte van de rode verpakking. 

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Antieke afwerking
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgifte
2023

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.