2 troy ounce zilveren munt Chinese Drakenvaas 2021

2 troy ounce zilveren munt Chinese Drakenvaas 2021 2 oz zilveren munt Chinese Drakenvaas 2021 Chinese Drakenvaas 2 troy ounce zilveren munt 2021 Chinese Drakenvaas zilveren munt 2021 2 troy ounce zilveren munt Chinese Drakenvaas 2021 - doos
2 oz zilveren munt Chinese Drakenvaas 2021
  • Prijs: € 269,95 per stuk
Maximaal 4 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De bijzondere 2 troy ounce zilveren Chinese Drakenvaas munt is uit de Greatest Porcelain serie. De prachtige munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver en heeft een diameter van 70 mm. Lees verder

2 troy ounce zilveren munt Chinese Drakenvaas 2021

Chinese drakenvaas - 's Werelds duurste en beroemdste vaas in de palm van je hand.

Deze bijzondere munt 2 troy ounce zilveren Chinese Drakenvaas munt heeft een gouden coating en is de eerste uitgave uit de serie ‘Greatest Porcelain’. De Chinese drakenvaas dateert uit de Qianlong periode en was eigendom van de laatste Chinese koninklijke familie. De porseleinen pot is versierd met een prachtig drakenmotief en is met zijn 15 cm voor bijna EUR 5 miljoen verkocht. De Chinese Drakenvaas werd verkocht door veilinghuis Bonhams, dat de waarde ervan voorafgaand aan de veiling voorzichtig op bijna EUR 12.000 schatte. De prachtige munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver en heeft een diameter van 70 mm, is verguld en geslagen in Proof kwaliteit. Daarbij is de Chinese Drakenvaas in porselein ingezet op de munt, waardoor het voelt alsof u de vaas zelf vasthoudt.

De Chinese Drakenvaas munt heeft een beperkte oplage van 500 stuks wereldwijd en wordt geleverd in een mooie verpakking, samen met het Certificaat van Echtheid. Tot slot heeft de Chinese Drakenvaas munt een nominale waarde van 10 cedis aangezien deze als een wettig betaalmiddel wordt beschouwd in Ghana.

Uitgelicht

  • Oplage van 500 stuks
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%)
  • Proof kwaliteit
  • Porseleinen inzet van de Chinese Draken vaas
  • Deze zilveren munt heeft een gouden coating

Design van de Chinese Drakenvaas munt

De voorzijde van de Chinese Drakenvaas munt toont beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Hier kunt u het land en jaar van uitgifte, nominale waarde en gehalte af lezen. De achterzijde van de Chinese Drakenvaas munt toont een prachtige porseleinen vaas, gecreëerd door middel van een porseleinen inzet. De achterzijde heeft een rustige uitstraling waardoor de vaas prachtig naar voren komt. Daarbij is het blauw en wit schitterend in contrast met de gouden kleur van de munt.

Lees minder

Specificaties

2 oz zilveren munt Chinese Drakenvaas 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review