2 troy ounce zilveren munt Berggorilla 2021

2 troy ounce zilveren munt Berggorilla 2021 2 troy ounce zilveren munt Berggorilla 2021 - achterkant Zilveren munt Berggorilla 2021 2 troy ounce zilveren munt Berggorilla 2021 - doos
2 troy ounce zilveren munt Berggorilla 2021
  • Prijs: € 219,95 per stuk
Maximaal 1 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De prachtige Berggorilla munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 50 mm. De Berggorilla munt is de tweede uitgave in “Expressions of Wildlife” serie.

Lees verder

De prachtige Berggorilla munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 50 mm. De Berggorilla munt is de tweede uitgave in “Expressions of Wildlife” serie. De munt is opgedragen aan de berggorilla en bevat een schitterend hoog reliëf en antieke afwerking. Dit geeft de munt een schitterende uitstraling. De Berggorilla munt heeft een nominale waarde van 2000 frank aangezien de munt als wettig betaalmiddel dient in Kameroen. De oplage van de Berggorilla munt is beperkt en 500 stuks wereldwijd. De Berggorilla munt bevat vele details waardoor de berggorilla op schitterende wijze naar voren komt. Dit in combinatie met het hoge reliëf en de antieke afwerking doet de munt erg opvallen. Het is een prachtige munt met een indrukwekkende uitstraling.  

Uitgelicht

  • Oplage van 500 stuks
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%) 
  • Antieke afwerking

Design van de Berggorilla munt

De voorzijde van de Berggorilla munt toont een prachtige afbeelding van savannebomen. Hieromheen zijn het land en jaar van uitgifte, gewicht, gehalte en de nominale waarde af te lezen. De achterzijde van de Berggorilla munt toont een indrukwekkende afbeelding van een berggorilla. De afbeelding bevat prachtige details waardoor de berggorilla op indrukwekkende wijze naar voren komt. De simpele achtergrond van de munt sluit hier perfect bij aan. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

 

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt Berggorilla 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review