2 troy ounce zilveren munt Azure Dragon 2020

2 troy ounce zilveren munt Azure Dragon 2020 2 troy ounce zilveren munt Azure Dragon 2020 2 troy ounce zilveren munt Azure Dragon 2020 2 troy ounce zilveren munt Azure Dragon 2020
2 troy ounce zilveren munt Azure Dragon 2020
  • Prijs: € 249,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

2 troy ounce zilveren Azure Dragon 2020 bi-metallic munt. Lees verder

2 troy ounce zilveren munt Azure Dragon 2020

Nieuwe bi-metallic munt van 2020; de zilveren Niue Azure Dragon - Four Auspicious Beasts. Deze munt is geslagen in een unieke combinatie van 2 troy ounce .999 zilver en 11,5 troy ounce .999 koper. Hierdoor krijgt de munt haar eigen unieke uitstraling.

Deze munten zijn uitgegeven in een strikt gelimiteerde oplage van 500 stuks wereldwijd. Alle munten worden voorzien van een bijhorende verzamelbox met daarbij het certificaat van echtheid.

Azure Dragon

De Azure Dragon is een mytisch figuur en komt veel voor in de Aziatische cultuur. De Azure Dragon is één van de vier beschermers van de Japanse stad Kyoto. In China heeft deze draak ook een mytische achtergrond en staat symbool voor het oosten en de lente. De kleur, blauw-grijs, is een verwijzing naar de kleuren van het waterige oosten en ook het seizoen lente en het element hout. Ook staat de Azure Dragon in China bekend als de nobelste van alle dieren, brenger van rijkdom en geluk.

Op de voorzijde van de munt is een grote Azure Draak afgebeeld met aan de zijkant rechts enkele Chinese tekens. Door de Antique Finish die gebruikt is bij deze munten is er een mooi kleurenpatroon en komen ook de schaduwen op de munt goed tot hun recht. Op de achterkant van de munt is Queen Elizabeth II afgebeeld met daarbij ook de nominale waarde van de munt weergegeven.

Uitgelicht

  • Unieke bi-metallic munt
  • Gelimiteerde oplage van 500 stuks
  • Antique Finish

 

Van deze munten is een gelimiteerde oplage geslagen van 500 stuks.
U kunt bij The Silver Mountain deze unieke munten bestellen zolang de voorraad strekt.

Lees minder

Specificaties

Gehalte 99,9%
Conditie Nieuw
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2020
Land van uitgifte Nieuw-Zeeland

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review