2 troy ounce zilveren munt Azteekse draak 2020

2 troy ounce zilveren munt Azteekse draak 2021 2 troy ounce zilveren munt Azteekse draak 2021 - antieke afwerking zilveren munt Azteekse draak 2021 - antieke afwerking 2 troy ounce zilveren munt Azteekse draak 2021 - doos zilveren munt Azteekse draak 2021 - doos zilveren munt Azteekse draak 2021
2 troy ounce zilveren munt Azteekse draak 2021
  • Prijs: € 289,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De indrukwekkende Azteekse Draak munt is erg rijk in details. De munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver, met een diameter van 45 mm.

Lees verder

De indrukwekkende Azteekse Draak munt is erg rijk in details. De munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver, met een diameter van 45 mm. Met behulp vele details komt de munt geheel tot zijn recht. Aangezien de Azteekse Draak munt als een wettig betaalmiddel wordt gezien in Niue, heeft deze een nominale waarde van $2. Ter detail bevat de munt een schitterende amethist. Ook heeft de Azteekse Draak munt een antieke afwerking die prachtig aansluit bij het design van de munt. De Azteekse Draak munt heeft een zeer unieke uitstraling en erg beperkte oplage van slechts 500 stuks. 

Uitgelicht

  • Oplage van slechts 500 stuks
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,99%)
  • Bevat een amethist 

Design van de Azteekse Draak munt

De voorzijde van de Azteekse Draak munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Rondom de beeltenis is een prachtig patroon te zien. In het patroon zijn draken en slangen verwerkt. De achterzijde is in dezelfde stijl als dit patroon. De achterzijde van de Azteekse Draak munt bevat een zeer gedetailleerde afbeelding van een draak. Dankzij veren en vele andere details heeft deze zijde een zeer indrukwekkende uitstraling. Het oog van de draak wordt weergegeven door een amethist. De paarse kleur van de amethist past erg goed bij de kleur van de munt.

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt Azteekse draak 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2020
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review