2 troy ounce zilveren Lunar munt 2018 - het jaar van de hond

2 troy ounce zilveren Lunar munt 2018 - het jaar van de hond

2018 - 2 Troy ounce zilveren Lunar munten - het jaar van de hond. Deze Lunar munten bevatten 2 troy ounce puur zilver. De munten zijn uitgegeven door de Perth Mint uit Australië en worden in oorspronkelijke verpakking geleverd.

€ 62,75
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 62,75
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Gegarandeerde terugkoopgarantie

2018 - 2 troy ounce zilveren Lunar munt - het jaar van de hond

De zilveren Lunar munten van 2 troy ounce zijn geslagen in 99,99% puur zilver. De Perth Mint uit Australie produceert deze bijzondere zilveren munten serie. Het design van de Lunar munten wordt ieder jaar aangepast aan de hand van de Chinese kalender. 2018 Is het jaar van de hond. Op de voorzijde van deze munt is daarom een afbeelding weergegeven van een hond (Duitse herder) met een pup en het Chinese teken voor de hond.

Het design van deze munt verandert jaarlijks. Hierdoor is dit ook een interessante munt voor verzamelaars van zilveren munten. Daarnaast beschikt de munt over de status van wettig betaalmiddel waardoor de munt voordelig verhandeld kan worden onder de margeregeling. Dit is met name voor particuliere klanten interessant, doordat op die manier minder btw over het zilver wordt geheven. Meer informatie hierover kunt u lezen bij onze pagina Productkeuze.

Alle munten zijn nieuw geslagen door de Perth Mint. Deze munten worden in de oorspronkelijke luchtdichte capsules geleverd. De munten zijn individueel verpakt en blijven op die manier in optimale conditie.

Voor deze munten geven we tevens een terugkoopgarantie. Alle zilveren Lunar munten worden altijd door ons teruggekocht tegen interessante voorwaarden, tenminste 107% van de op dat moment geldende zilverprijs. Onze biedprijs kunt u terug vinden op onze andere website, Inkoop Edelmetaal.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.