Altijd 100% verzekerd transport

X
2 Troy ounce zilver Lunar munt 2017 - jaar van de haan

2 Troy ounce zilver Lunar munt 2017 - jaar van de haan

2017 - 2 Troy ounce zilver Lunar munten - het jaar van de haan. Deze munten bevatten 62,206 gram fijn zilver. De Lunar munten worden geslagen door de Perth Mint uit Australië en worden geleverd in de originele verpakking.

€ 73,50
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 73,50
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

2 Troy ounce puur zilveren Lunar munt, jaargang 2017
Het jaar van de haan

Deze zilveren munt bevat 2 troy ounce 99,99% puur zilver. De munten zijn uitgegeven door de Perth Mint uit Australië. Bij de Lunar series wordt het design van de munten ieder jaar aangepast aan de hand van de Chinese jaartelling. Zo staat het jaartal 2017 in het teken van de haan en om die reden is op de voorzijde van de zilveren munt een afbeelding weergegeven van een haan met een drietal kuikens en een kip.

Het design van deze munt verandert ieder jaar waardoor de munt niet alleen geliefd is bij beleggers in fysiek zilver, maar ook bij verzamelaars van munten. Daarnaast beschikt de munt over de status van wettig betaalmiddel waardoor de munt verhandeld kan worden onder de margeregeling. Dit is voor particuliere klanten interessant, doordat op die manier minder btw over het zilver wordt belast. Meer informatie hierover kunt u lezen bij onze pagina Productkeuze.

Alle munten zijn nieuw geslagen door de Perth Mint. Deze munten zijn dan ook in zeer goede conditie en in de oorspronkelijke luchtdichte capsules geleverd. De munten zijn individueel verpakt en blijven op die manier in hun optimale conditie.

Voor deze munten geven we tevens een terugkoopgarantie. Alle zilveren Lunar munten worden altijd door ons teruggekocht tegen interessante voorwaarden, tenminste 107% van de dan geldende zilverprijs. Onze biedprijs kunt u terug vinden op onze andere website, Inkoop Edelmetaal.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.