Taal
2 Troy ounce gouden munt Krugerrand 2021 Proof

2 Troy ounce gouden munt Krugerrand 2021 Proof

De gouden Krugerrand van Proof kwaliteit is door de South African Mint geslagen in 2 troy ounce puur goud (91,67%) met een diameter van 40 mm.

€ 6.400,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 6.400,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-
2 Troy ounce gouden munt Krugerrand 2021 Proof

De gouden Krugerrand is een van de meest populaire beleggingsmunten ter wereld. Deze munt wordt al sinds 1967 geslagen is in verschillende coupures verkrijgbaar. De gouden Krugerrand munten worden door de geslagen in puur goud (91,67%). Aangezien de legering koper bevat heeft de gouden Krugerrand een roodachtige kleur. Ook dient de Krugerrand als wettig betaalmiddel beschouwd in Zuid-Afrika. Deze gouden Kruggerrand is van Proof kwaliteit en daarom erg gewild bij verzamelaars. De munt bevat het iconische design dat de andere Krugerrand munten ook hebben. Hierdoor valt de munt erg op. De gouden Krugerrand van Proof kwaliteit is door de South African Mint geslagen in 2 troy ounce puur goud (91,67%) met een diameter van 40 mm. De munt heeft een zeer beperkte oplage van slechts 400 stuks wereldwijd. Dit maakt de munt erg uniek. Daarnaast heeft de gouden Krugerrand een prachtige uitstraling en is deze erg opvallend vanwege het iconische design.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur goud (91,67%)
  • Oplage van slechts 400 stuks wereldwijd
  • Proof kwaliteit

Ontwerp gouden Krugerrand

Ontwerp gouden Krugerrand

Op de voorzijde van de gouden Krugerrand is een springbok afgebeeld. Dit is een erg bekend dier uit Zuid-Afrika en tevens het nationale symbool voor het land. Op de achtergrond is een typisch Zuid-Afrikaans landschap te zien. Dit sluit op prachtige wijze aan bij de rest van de munt. Ook is de tekst “Krugerrand” op de voorzijde van de munt af te lezen. Het design van de gouden Krugerrand is prachtig en erg iconisch. 

Ontwerp gouden Krugerrand

Op de achterzijde van de gouden Krugerrand is de oud-president van Zuid-Afrika, Paul Kruger, afgebeeld. Deze oud-president maakt ook deel uit van de naam. Het deel “Kruger” is namelijk van hem afkomstig. Het deel “rand” is afkomstig van de Afrikaanse munteenheid, de rand.

Verpakking

De gouden Proof Krugerrand wordt geleverd in een speciaal houten doosje, samen met het genummerde certificaat van echtheid. Hiermee heeft u één van de 400 unieke Krugerrand munten.

Specificaties

Gehalte
91,67%
Conditie
Proof
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021
Land van uitgifte
Zuid-Afrika
Producent

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.