Nieuw

10 Troy ounce zilveren munt Germania 2021

10 Troy ounce zilveren munt Germania 2021 zilveren munt Germania 10 troy ounce 2021
10 Troy ounce zilveren munt Germania 2021
  • Prijs: € 510,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Germania munt is geslagen in maar liefst 10 troy ounce puur zilver (99,99%). Dit is een erg indrukwekkend gewicht. De diameter is 70 mm en de nominale waarde 50 mark.

Lees verder

De schitterende Germania munt start een nieuw tijdperk in de geschiedenis van de Germania Mint. De Germania Mint is een Duits munthuis dat zich onderscheid op basis van kwaliteit. De munten van dit munthuis zijn erg gewild bij verzamelaars. Het nieuwe design geeft de munt een erg indrukwekkende uitstraling. Deze bevat namelijk erg veel details. De Germania munt is geslagen in maar liefst 10 troy ounce puur zilver (99,99%). Dit is een erg indrukwekkend gewicht. De diameter is 70 mm en de nominale waarde 50 mark. Wereldwijd heeft de Germania munt een oplage van 25.000 stuks. Deze indrukwekkende munt is een echte aanwinst. Hoe langer u naar de munt kijk, hoe meer u ziet. Dat allemaal dankzij de prachtige details. De prachtige Germania munt is zeker interessant voor wie van indrukwekkende munten met veel details houdt.

Uitgelicht

  • Oplage van 1.000 stuks
  • 10 troy ounce (311 gram) puur zilver (99,99%)
  • Nieuw design

Design van de Germania munt

De voorzijde van de Germania munt toont een tweekoppige adelaar die bliksemschichten vasthoudt. Rondom de adelaar zijn olijftakken afgebeeld. Deze adelaar symboliseert de Germaanse mythologie. De twee koppen van de adelaar symboliseren het verleden en de toekomst. De achterzijde van de Germania munt toont Lady Germania. Ze is afgebeeld op de boeg van een zeilschip. Ze heft het keizerlijke zwaard Reichsschwert in haar hand. Ze ziet er erg indrukwekkend uit en straalt macht uit. Zoals traditioneel gepast is, is zij gekroond met een lauwerkrans en gekleed in een harnas. De achtergrond en vele details doen de munt erg opvallen. Het is er zeker een die de aandacht trekt. 

Verpakking

De munt wordt individueel verpakt in een munthoesje. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

10 Troy ounce zilveren munt Germania 2021
Producent Germania Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 10 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Duitsland

Maak de serie compleet

1 Troy ounce zilveren munt Germania 2021

1 Troy ounce zilveren munt Germania 2021

Prijs: € 59,95 per stuk

Tijdelijk niet leverbaar

2 Troy ounce zilveren munt Germania 2021

2 Troy ounce zilveren munt Germania 2021

Prijs: € 97,50 per stuk

Tijdelijk niet leverbaar

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review