Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
10 Troy ounce zilveren munt Germania 2021

10 Troy ounce zilveren munt Germania 2021

De Germania munt is geslagen in maar liefst 10 troy ounce puur zilver (99,99%). Dit is een erg indrukwekkend gewicht. De diameter is 70 mm en de nominale waarde 50 mark.

€ 535,50
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 535,50
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
10 Troy ounce zilveren munt Germania 2021

Germania 10 troy ounce zilveren munt 2021

Op het ontwerp van de zilveren Germania munt uit 2021 staat de patriottische strijdster Germania afgebeeld. De zilveren Germania munt is geslagen in 10 troy ounce puur zilver (99,99%). De munt is geslagen door Germania Mint, een privaat munthuis uit Polen. De term Germania komt vanuit het Latijn en staat voor Germany, het Engelse woord voor Duitsland. De 2021 versie van de Germania heeft een gelimiteerde oplage van 2,500 stuks.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 311,07 gram puur zilver (99,99%)
  • Gelimiteerde oplage van 1.000 stuks
  • Met certificaat van echtheid

Ontwerp Germania Mint

Ontwerp Germania Mint

Op de voorzijde van de munt is Dame Germania afgebeeld, in een gedurfde pose op de boeg van een zeilschip. Zij begeleid haar volk op een reis naar een wilde zee, traditioneel gekroond met een lauwerkrans, in haar harnas en vallende doek. In haar handen houdt zij het keizerlijke zwaard Reichsschwert vast en een in de wind wapperende vlag. Wat de munt van 2021 bijzonder maakt, is het breder wordende perspectief van de voorzijde op de 1, 2, 10 ounce munten.

De keerzijde van de munt van 2021 blijft ongewijzigd en toont de beeltenis van de Germania Mint met een tweekoppige adelaar die bliksemschichten vasthoudt, omringd door olijftakken. De adelaar is een symbool uit de Germaanse mythologie en wordt geassocieerd met Janus - de god van alle oorsprongen, beschermer van poorten en bruggen, de beschermheer van allianties. De tegenover elkaar liggende adelaarskoppen symboliseren het verleden en de toekomst.

Verpakking

Bij het maken van munten is het voor Germania Mint net zo belangrijk om ze een veilige en elegante verpakking te geven. Daarom zit elk muntstuk in een speciale capsule met de vorm van een lens, waardoor het nog beter te bewonderen is. Het certificaat van echtheid dat bij elke set wordt geleverd, bevat alle noodzakelijke informatie en garandeert de originaliteit van de munt.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
10 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021
Producent

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.