10 troy ounce zilveren munt Britannia 2021

Britannia zilveren munt 10 troy ounce 2021 10 troy ounce zilveren Britannia munt 2021
Britannia zilveren munt 10 troy ounce 2021
  • Prijs: € 308,50 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

Deze mooie 10 troy ounce zilveren munt bestaat uit 99,99% puur zilveren. In het Verenigd Koninkrijk wordt de munt beschouwd als een wettig betaalmiddel. Lees verder

10 Troy ounce zilveren Britannia munt 2021

De Britannia munt werd in 1987 voor het eerst geïntroduceerd door de Royal Mint. De Britannia serie is inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewilde muntenserie die bekend staan om zijn uitstekende kwaliteit. Deze mooie 10 troy ounce zilveren munt bestaat uit 99,99% puur zilveren. In het Verenigd Koninkrijk wordt de munt beschouwd als een wettig betaalmiddel.

Uitgelicht

  • 10 troy ounce (311 gram) puur zilver (99,99%)
  • Geslagen door de Royal Mint

Design van de Britannia munt

De voorzijde van de Britannia munt toont een door Jody Clark ontworpen beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Dit is de nieuwste beeltenis die door hem ontworpen is. De voorzijde van de Britannia munt toont de afbeelding van Britannia die ook op de andere Britannia munten te zien is. Deze afbeelding is ontworpen door Philip Nathan. Britannia staat symbool voor het Verenigd Koninkrijk en is afbeeld met een drietand in haar hand en de golven aan haar voeten.

Britannia serie 

De Britannia serie wordt al sinds 1987 uitgegeven door de Royal Mint. Zowel de gouden als zilveren munten vallen enorm in de smaak. De gouden Britannia munt was zelfs de eerste gouden Europese beleggingsmunt. Sinds 2018 wordt er ook een platina versie van de Britannia munt uitgegeven. Alle Britannia munten tonen Britannia. Britannia staat symbool voor het Verenigd Koninkrijk en is daarmee een zeer goede keuze om de Royal Mint te vertegenwoordigen.

Lees minder

Specificaties

Britannia zilveren munt 10 troy ounce 2021
Producent Royal Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 10 troy ounce
Doel aankoop Beleggen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Engeland

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review