1 troy ounce zilveren munt Woodland Spirit 2021 Proof

1 troy ounce zilveren munt Woodland Spirit 2021 Proof 1 troy ounce zilveren munt Woodland Spirit 2021 Proof - achterkant 1 troy ounce zilveren munt Woodland Spirit 2021
1 troy ounce zilveren munt Woodland Spirit 2021 Proof
  • Prijs: € 99,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De schattige Egel munt is van Proof kwaliteit en maakt deel uit van de Woodland Spirit serie. De Egel munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 38,61 mm.

Lees verder

De schattige Egel munt is van Proof kwaliteit en maakt deel uit van de Woodland Spirit serie. De Egel munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 38,61 mm. De oplage van de munt is 1.500 stuks wereldwijd. Doormiddel van een smartminting techniek is er een prachtig hoog reliëf gecreëerd. Daarnaast bevat de Egel munt schitterende kleuren waardoor de munt er opvalt. De Egel munt heeft een zeer gedetailleerde uitstraling die de munt prachtig maakt.  

Uitgelicht

  • Oplage van 1.500 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Onderdeel van de Woodland Spirit serie

Design van de Egel munt

De voorzijde van de Egel munt toont het Mongoolse wapen. Deze zijde is in dezelfde herfstige sfeer als de achterzijde van de Egel munt. De achterzijde toont namelijk een erg schattige egel in een boeket van wilde herfstbloemen. Dankzij de vele details komt de egel prachtig naar voren. De stekels van de egel zijn zelfs duidelijk te zien en zijn kraaloogjes vallen erg op. De Egel munt heeft een erg schattige uitstraling en valt erg op dankzij de prachtige kleuren en vele details. Hierdoor is de Egel munt een fantastische munt om te hebben. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt Woodland Spirit 2021 Proof
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review