1 troy ounce zilveren munt Woodland Spirit 2021 Proof

1 troy ounce zilveren munt Woodland Spirit 2021 Proof

De schattige Egel munt is van Proof kwaliteit en maakt deel uit van de Woodland Spirit serie. De Egel munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 38,61 mm.

€ 99,95
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 99,95
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-
1 troy ounce zilveren munt Woodland Spirit 2021 Proof

De schattige Egel munt is van Proof kwaliteit en maakt deel uit van de Woodland Spirit serie. De Egel munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 38,61 mm. De oplage van de munt is 1.500 stuks wereldwijd. Doormiddel van een smartminting techniek is er een prachtig hoog reliëf gecreëerd. Daarnaast bevat de Egel munt schitterende kleuren waardoor de munt er opvalt. De Egel munt heeft een zeer gedetailleerde uitstraling die de munt prachtig maakt.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Oplage van 1.500 stuks wereldwijd
  • Geleverd met genummerd certificaat van echtheid

Ontwerp Egel munt

Ontwerp Egel munt

De voorzijde toont een schattige egel in een boeket van wilde herfstbloemen. Dankzij de vele details komt de egel prachtig naar voren. De stekels van de egel zijn zelfs duidelijk te zien en zijn kraaloogjes vallen erg op.

De Egel munt heeft een erg schattige uitstraling en valt erg op dankzij de prachtige kleuren en vele details. Hierdoor is de Egel munt een fantastische munt om te hebben. 

Ontwerp Egel munt

De achterzijde van de Egel munt toont het Mongoolse wapen. Deze zijde is in dezelfde herfstige sfeer als de voorzijde van de Egel munt.

Verpakking

Deze prachtige 1 troy ounce zilveren munt is de nieuwe uitgave in de serie "Woodland Spirit", gewijd aan de egel, die doet denken aan een sprookjesscène. De munt is voorzien van de Smartminting technologie, heeft een prachtige kleuring, heeft een prachtig design en wordt geleverd in een capsule en bijpassende doos, samen met een certificaat van echtheid. Beperkte oplage van 1.500 stuks wereldwijd.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Proof
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.