Taal
1 troy ounce zilveren munt witte haai - Proof 2021

1 troy ounce zilveren munt witte haai - Proof 2021

De Grote Witte Haai munt is een prachtige zilveren 1 troy ounce munt die deze angst goed weergeeft. De munt toont namelijk een surfer met daarnaast een valk onder het wateroppervlakte zwemmende Grote Witte Haai. De Grote Witte Haai munt heeft een diameter van 38,61 mm en een oplage van 2.021 stuks wereldwijd.
€ 159,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 159,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

1 troy ounce zilveren munt grote witte haai - Proof 2021

Na het zien van de film “Jaws” waren vele mensen doodsbang om tijdens het zwemmen een haai tegen te komen. De Grote Witte Haai munt is een prachtige zilveren 1 troy ounce munt die deze angst goed weergeeft. De munt toont namelijk een surfer met daarnaast een valk onder het wateroppervlakte zwemmende Grote Witte Haai. De Grote Witte Haai munt heeft een diameter van 38,61 mm en een oplage van 2.021 stuks wereldwijd. Daarnaast wordt de Grote Witte Haai munt in de Verenigde Staten als een wettig betaalmiddel beschouwd en heeft daarom een nominale waarde van $5.

Uitgelicht

  • Beperkte oplage van 2.021 wereldwijd
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • De voor- en achterzijde weerspiegelen elkaar
  • Inclusief certificaat van echtheid

Design van de Grote Witte Haai munt

Het design van de Grote Witte Haai munt zal voor sommige doodeng zijn. De voorzijde van de Grote Witte Haai munt toont namelijk een prachtig gekleurde afbeelding van de zee van boven af. Hierop is een surfer te zien met vlak daarnaast een Grote Witte Haai die net onder het wateroppervlak zwemt. Dit wordt duidelijk wanneer de munt omgedraaid wordt aangezien je hier het beeld vanaf onderen ziet. Op de achterzijde van de Grote Witte Haai munt is het grote lichaam van de Grote Witte Haai te zien met daarnaast de onderkant van het surfbord. Deze zijde is zilver gelaten en toont daarnaast ook de titel, het land van uitgifte en de nominale waarde van de munt.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.