1 Troy ounce zilveren munt Wedge Tailed Eagle 2021

1 Troy ounce zilveren munt Wedge Tailed Eagle 2021 1 oz zilveren munt Wedge Tailed Eagle 2021 - achterkant
1 Troy ounce zilveren munt Wedge Tailed Eagle 2021
  • Prijs: € 27,50 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Wedge Tailed Eagle munt is door de Perth Mint geslagen in puur zilver met een diameter van 40.6 mm. Opnieuw wordt de grootste roofvogel van Australië, de wigstaartarend, getoond op een prachtige 1 troy ounce munt. De Wedge Tailed Eagle heeft een oplage van 50.000 en is een favoriet onder vele verzamelaars over de hele wereld. De subtiele uitstraling van de Wedge Tailed Eagle munt geeft de munt een prachtige en verfijnde uitstraling. De Wedge Tailed Eagle munt heeft een nominale waarde van $1 aangezien de munt een wettig betaalmiddel is in Australië. Lees verder

1 Troy ounce zilveren munt Wedge Tailed Eagle 2021

De Wedge Tailed Eagle munt is door de Perth Mint geslagen in puur zilver met een diameter van 40.6 mm. Opnieuw wordt de grootste roofvogel van Australië, de wigstaartarend, getoond op een prachtige 1 troy ounce munt. De Wedge Tailed Eagle heeft een oplage van 50.000 en is een favoriet onder vele verzamelaars over de hele wereld. De subtiele uitstraling van de Wedge Tailed Eagle munt geeft de munt een prachtige en verfijnde uitstraling. De Wedge Tailed Eagle munt heeft een nominale waarde van $1 aangezien de munt een wettig betaalmiddel is in Australië.

Uitgelicht

  • Beperkte oplage van 50.000 stuks wereldwijd
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • Bevat de grootste roofvogel van Australië, de wigstaartarend

Design van de Wedge Tailed Eagle munt

De Wedge Tailed Eagle munt wordt als een wettig betaalmiddel beschouwd in Australië en daarom bevat de voorzijde van de munt een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Daarnaast zijn ook de nominale waarde en land van uitgifte af te lezen. De achterzijde van de Wedge Tailed Eagle munt is gecreëerd door de voormalige hoofdgraveur van de Verenigde Staten, John Mercanti. De achterzijde toont een wigstaartarend met een slang in zijn klauwen. De grote roofvogel ziet er intimiderend uit en geeft de Wedge Tailed Eagle munt een indrukwekkende uitstraling.

Lees minder

Specificaties

1 Troy ounce zilveren munt Wedge Tailed Eagle 2021
Producent Perth Mint
Gehalte 99,9%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Beleggen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review