1 troy ounce zilveren munt Vincent van Gogh Treasures of World

1 troy ounce zilveren munt Vincent van Gogh Treasures of World zilveren munt Vincent van Gogh Treasures of World 2021 Vincent van Gogh Treasures of World zilveren munt
1 troy ounce zilveren munt Vincent van Gogh Treasures of World
  • Prijs: € 109,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Van Gogh munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%). Ook heeft de munt een nominale waarde van $1 aangezien deze in Niue als wettig betaalmiddel wordt beschouwd.

Lees verder

De Van Gogh munt staat geheel in het teken van het prachtige Irissen schilderij. Dit schilderij heeft Van Gogh oorspronkelijk geschilderd in de tuin van het asylum in Saint-Remy. De verschillende kleuren creëren een krachtig kleurencontrast en doet de munt erg opvallen. De Van Gogh munt heeft een vierkante vorm met een afmeting van 40 mm x 40 mm. Dit doet de munt exact als het originele schilderij ogen. De Van Gogh munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%). Ook heeft de munt een nominale waarde van $1 aangezien deze in Niue als wettig betaalmiddel wordt beschouwd. De Van Gogh munt is erg uniek en heeft een oplage van slechts 999 stuks. De Van Gogh munt is erg indrukwekkend en heeft een schitterende uitstraling. De vorm van de munt draagt hier op gepaste wijze aan bij en creëert de illusie van een echt schilderij. 

Uitgelicht

  • Oplage van 999 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Gebaseerd op het schilderij van Van Gogh

Design van de Van Gogh munt

De voorzijde van de Van Gogh munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Hieromheen zijn de nominale waarde en het land en jaar van uitgifte weergegeven. De achterzijde van de Van Gogh munt toont het Irissen schilderij dat Van Gogh heeft geschilderd tijdens zijn verblijf in het asylum in Saint-Remy. Het schilderij toont prachtige irissen. De achterzijde geeft de indrukwekkende illusie van een echt schilderij dankzij de prachtige rand die verguld is. De levendige kleuren doen de munt erg opvallen en geven deze een schitterende uitstraling. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt Vincent van Gogh Treasures of World
Producent Mint of Poland
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review