Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
1 troy ounce zilveren munt Super Incuse Maple Leaf 2024

1 troy ounce zilveren munt Super Incuse Maple Leaf 2024

Deze super incuse munt is een speciale uitgave van de beroemde Maple Leaf munten. Het bijzondere ontwerp toont de kenmerkende Maple Leaf, maar dan een paar millimeter diep in de munt gegraveerd. 

€ 149,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 149,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
1 troy ounce zilveren munt Super Incuse Maple Leaf 2024

Super Incuse Maple Leaf munt 2024

 

De 1 troy ounce zilveren Maple Leaf 2024 met super incuse technologie is een speciale uitgave van de wereldberoemde zilveren Maple Leaf munten van The Royal Canadian Mint. Op deze zilveren munt met een vergulde afwerking staat de kenmerkende Maple Leaf, maar dan met een bijzonder diepte-effect door de super incuse technologie. Dit maakt deze munt tot een uniek verzamelobject.

Deze Maple Leaf munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver en heeft een diameter van 38 mm. Het ontwerp van de munt is gebaseerd op het iconische esdoornblad, dat al sinds 1979 symbool staat voor Canada en terug te vinden is op veel Canadese munten. De incuse technologie geeft deze munt een extra dimensie en maakt het ontwerp nog indrukwekkender.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Bijzonder ontwerp met super incuse technologie
  • Geslagen in 99,99% puur zilver met een vergulde afwerking
  • Beperkte oplage van slechts 8000 munten wereldwijd

Ontwerp van de zilveren Maple Leaf super incuse 2024

Ontwerp van de zilveren Maple Leaf super incuse 2024

De voorzijde van de munt toont een indrukwekkende diepe vergulde gravure van de iconische Maple Leaf, het nationale symbool van Canada. Op de achtergrond is een nieuw repeterend patroon van kleine Maple Leaf bladjes toegevoegd. Daarnaast zijn de inscripties van 'Canada', het zuiverheidsgehalte '9999 Fine Silver', en het jaar '2024' duidelijk zichtbaar. Ook de rand van de munt is verguld. 

Ontwerp van de zilveren Maple Leaf super incuse 2024

Op de achterzijde staat een elegant verguld portret van Koningin Elizabeth II, ontworpen door Susanna Blunt, met een verfijnde incuse om haar profiel extra diepte te geven. De nominale waarde van 5 DOLLAR en het jaar van uitgifte 2024 samen met de inscripties van 'Elizabeth II' en 'D.G. Regina' maken het ontwerp compleet. Ook op deze kant de munt is gebruik gemaakt van het nieuwe achtergrond ontwerp en de vergulde rand. 

Geschenkverpakking met certificaat van echtheid

Geschenkverpakking met certificaat van echtheid

Elke 1 troy ounce zilveren munt Super Incuse Maple Leaf 2024 wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking, zorgvuldig ontworpen om de esthetiek en het unieke karakter van de munt te accentueren. Deze verpakking niet alleen beschermt de munt tegen beschadigingen maar voegt ook een extra laag van presentatie toe, waardoor het een ideaal geschenk wordt voor zowel muntenverzamelaars als liefhebbers van fijne objecten. 

Bovendien wordt elke munt vergezeld door een Certificaat van Echtheid, een document dat de authenticiteit, het gewicht, de zuiverheid en het specifieke jaar van uitgifte van de munt bevestigt. Dit certificaat is van belang voor verzamelaars die authenticiteit en waarde van hun munt willen verzekeren.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Proof
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgifte
2024
Land van uitgifte
Canada

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.