1 troy ounce zilveren munt Quokka 2021

1 troy ounce zilveren munt Quokka 2021 Zilveren munt Quokka 2021
1 troy ounce zilveren munt Quokka 2021
  • Prijs: € 35,10 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Quokka munt bestaat uit 1 troy ounce puur zilver (99,99%). De munt staat in het teken van de quokka. Dit is een soort wallaby die in Australië voorkomt.

Lees verder

De Quokka munt is geslagen door het bekende munthuis de Perth Mint. De munten die door de Perth Mint geslagen zijn staan bekend om uitstekende kwaliteit en dit geldt daarom ook voor de Quokka munt. De Quokka munt bestaat uit 1 troy ounce puur zilver (99,99%). De munt staat in het teken van de quokka. Dit is een soort wallaby die in Australië voorkomt. De quokka wordt ook wel “het gelukkigste dier ter wereld” genoemd omdat het lijkt alsof hij lacht. Het schattige diertje en prachtige details geven de Quokka munt een schitterende uitstraling. In Australië wordt de Quokka munt als wettig betaalmiddel beschouwd en deze heeft daarom een nominale waarde van $1. De oplage van de munt is 30.000 stuks. De prachtige details en schattige quokka doen de Quokka munt opvallen en maakt de munt de perfecte aanvulling voor uw collectie. 

Uitgelicht

  • Oplage van 30.000 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • Geslagen door de Perth Mint

Design van de Quokka munt

De voorzijde van de Quokka munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De beeltenis is ontworpen door Jody Clark. Rondom de beeltenis zijn het land en jaar van uitgifte, gehalte, gewicht en de nominale waarde af te lezen. De achterzijde van de Quokka munt staat geheel in het teken van de quokka. De quokka wordt op schattige wijze met haar jong afgebeeld. Dankzij verschillende prachtige details vallen de kraaloogjes en vacht van de quokka erg op. Ook is er het “P” teken te zien dat op alle munten van de Perth Mint terug te vinden is. 

Verpakking

De munt wordt individueel verpakt in een munthoesje. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt Quokka 2021
Producent Perth Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Beleggen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review