Nieuw

1 Troy ounce zilveren munt Pysanka Ei 2022 Proof

zilveren munt Pysanka Ei 2022 Proof Pysanka Ei 1 troy once zilveren munt 2022 Proof 1 Troy ounce zilveren munt Pysanka Ei 2022 Proof Certificaat 1 troy ounce zilveren munt Pysanka ei 2022 Proof
zilveren munt Pysanka Ei 2022 Proof
  • Prijs: € 129,00 per stuk
Maximaal 16 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

1 Troy ounce zilveren munt Pysanka Ei 2022 Proof Lees verder

Canada - 20 Dollar - Pysanka - Zilver - Proof – 2022

Deze prachtige zilveren munt is gewijd aan het ongelooflijke Oekraïense vakmanschap met dit gevormde ei ontworpen door Dave Wasylyshen. De munt heeft een prachtig ontwerp, prachtige kleuren, heeft een proof-kwaliteit en wordt geleverd in een elegante behuizing, samen met het Certificaat van Echtheid. Beperkte oplage tot slechts 5.500 stuks wereldwijd.

Uitgelicht

  • Geleverd met certificaat van echtheid
  • Slechts 5.500 stuks wereldwijd geslagen
  • Bekende verzamelmunt met ieder jaar een ander Pysanka ei

Design Oekraïne Pysanka

De voorkant van je pysanka munt is ontworpen door de Canadese kunstenaar Dave Wasylyshen. De middenband bevat het woord "CANADA", een nominale waarde van "20 DOLLAR" en het jaartal "2022". De twee grootste banden zijn voorzien van motieven die schoonheid, liefde, leven en geluk symboliseren. De grotere ruit- en driehoeksvormen vertegenwoordigen kennis en wijsheid. De kleinere driehoeken vertegenwoordigen familie, terwijl de driehoeken met een binnenzeefpatroon de verdeling van goed en kwaad symboliseren. De twee buitenste banden bevatten een zaagachtig patroon dat loyaliteit en de zonnestralen symboliseert, terwijl de golven water en rijkdom vertegenwoordigen. Door vier of meer kleuren te gebruiken, brengt deze pysanka een zegen over voor de welvaart van een gezin: blauw voor de lucht en een goede gezondheid, rood voor passie en geluk, geel voor jeugd en licht, wit voor zuiverheid en geboorte, en zwart voor de eeuwigheid en de donkerste tijd voor zonsopgang.

 

Lees minder

Specificaties

zilveren munt Pysanka Ei 2022 Proof
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2022

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review