1 troy ounce zilveren munt Pijlstaartrog 2021 Proof

1 troy ounce zilveren munt Pijlstaartrog 2021 zilveren munt Pijlstaartrog 2021 1 troy ounce zilveren munt Pijlstaartrog 2021 Proof zilveren munt Pijlstaartrog 2021 Proof zilveren munt Pijlstaartrog 2021 Proof - certificaat zilveren munt Pijlstaartrog 2021 Proof - box 1 troy ounce zilveren munt Pijlstaartrog 2021 Proof  - doos 1 troy ounce zilveren munt Pijlstaartrog 2021 Proof - verpakking video
1 troy ounce zilveren munt Pijlstaartrog 2021
  • Prijs: € 119,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De kleurrijke Pijlstaartrog munt is een prachtige puur zilveren munt van Proof kwaliteit. De Pijlstaartrog munt heeft een gewicht van 1 troy ounce en diameter van 40,6 mm.

Lees verder

De kleurrijke Pijlstaartrog munt is een prachtige puur zilveren munt van Proof kwaliteit. De Pijlstaartrog munt heeft een gewicht van 1 troy ounce en diameter van 40,6 mm. De prachtige kleuren geven de munt een erg aantrekkelijke uitstraling. Aangezien de Pijlstaartrog munt in Tuvalu wordt gezien als een wettig betaalmiddel heeft deze een nominale waarde van $1. De Pijlstaartrog munt heeft een oplage van 2.500 stuks wereldwijd.

Uitgelicht

  • Oplage van 2.500 stuks 
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • Prachtig kleurrijke achterzijde

Design van de Pijlstaartrog munt

Op de voorzijde van de Pijlstaartrog munt is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien. Op deze zijde zijn ook de nominale waarde, het gewicht, gehalte en land en jaar van uitgifte af te lezen. De achterzijde van de Pijlstaartrog munt toont een kleurrijke afbeelding van de een pijlstaartrog te zien. De rog is te zien op de bodem van de oceaan. Het water, planten en andere dieren dienen als schitterende details. De Pijlstaartrog munt heeft een gedetailleerde en prachtige uitstraling. Het gebruik van kleuren doen de munt erg mooi opvallen. 

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt Pijlstaartrog 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review