1 troy ounce zilveren munt Kong 2021

1 troy ounce zilveren munt Kong 2021 zilveren munt Kong 2021
1 troy ounce zilveren munt Kong 2021
  • Prijs: € 39,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Kong munt staat, zoals de naam al verklapt, in het teken van King Kong. De Kong munt is geslagen naar aanleiding van de Godzilla vs. Kong film. In deze film gaan de twee iconische monsters met elkaar de strijd aan.

Lees verder

Kong 1 troy ounce zilveren munt 2021

De 1 troyo ounce zilveren Kong munt staat, zoals de naam al verklapt, in het teken van King Kong. De Kong munt is geslagen naar aanleiding van de Godzilla vs. Kong film. In deze film gaan de twee iconische monsters met elkaar de strijd aan. King Kong is een reusachtige gorilla en woont op het fictieve eiland Skull Island. De Kong munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver met een diameter van 39 mm. De oplage van de munt is 25.000 stuks. De Kong munt heeft een nominale waarde van $2 aangezien deze als een wettig betaalmiddel wordt beschouwd in Niue. De afbeelding van King Kong komt indrukwekkend naar voren dankzij het simpele ontwerp. 

Uitgelicht

  • Oplage van 25.000 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • Gebaseerd op de nieuwe Godzilla vs. Kong film

Design van de Kong munt

Op de voorzijde van de Kong munt is het wapen van Niue te zien. Ook zijn de nominale waarde en het jaar van uitgifte af te lezen. Godzilla en Kong zijn al vechtend op de achterzijde van de munt te zien Op de achterzijde van de Kong munt is King Kong te zien. Hij ziet er erg intimiderend en machtig uit. Naast de afbeelding is “Kong” te lezen. De Kong munt heeft een simpel design maar is alsnog erg rijk in detail. De vacht van Kong is duidelijk te zien en laat de afbeelding schitterend naar voren komen.

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt Kong 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review