1 troy ounce zilveren munt klaagzang over de dood van Christus 2020

1 troy ounce zilveren munt klaagzang over de dood van Christus 2020 Zilveren munt klaagzang over de dood van Christus klaagzang over de dood van Christus 1 troy ounce zilveren munt zilveren munt klaagzang over de dood van Christus 2020 1 oz zilveren munt klaagzang over de dood van Christus 2020 1 troy ounce zilveren munt klaagzang over de dood van Christus 2020 - doos
1 troy ounce zilveren munt klaagzang over de dood van Christus 2020
  • Prijs: € 109,00 per stuk
Maximaal 1 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De munt heeft een Proof kwaliteit en bevat 1 troy ounce puur zilver. De bijzondere rechthoekige vorm en selectieve vergulding geven de munt het schitterende uiterlijk van een schilderij met een afmeting van 40x40 mm.

Lees verder

1 troy ounce zilveren munt klaagzang over de dood van Christus 2020

De Klaagzang munt is opgedragen aan Jezus Christus door het prisma van de kunstwerken van Sandro Botticelli. Op de munt is namelijk het schilderij “Lamentation over the Dead Christ” van Botticell te zien. De munt heeft een Proof kwaliteit en bevat 1 troy ounce puur zilver. De bijzondere rechthoekige vorm en selectieve vergulding geven de munt het schitterende uiterlijk van een schilderij met een afmeting van 40x40 mm. De Klaagzang munt wordt in Nieuw-Zeeland als een wettig betaalmiddel beschouwd. Om deze reden heeft de munt een nominale waarde van 1 dollar. De Klaagzang munt heeft een beperkte oplage van 500 stuks. 

Uitgelicht

  • Beperkte oplage van 500 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Selectieve vergulding  

Design van de Klaagzang munt

Op de voorzijde van de Klaagzang munt is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien. Deze zijde is prachtige verguld en geeft ook de nominale waarde en het land en jaar van uitgifte weer. De achterzijde van de Klaagzang munt bevat een prachtig goud vergulde rand en hierdoor heeft de munt het uiterlijk van een schilderij. Op het schilderij ziet u de Heilige Maagd, Sint-Pieter, Maria Magdalena, Sint Johannes de Evangelist, Sint Jerome en Sint Paulus. Zij houden het levenloze lichaam van Jezus Christus in hun armen. De afbeelding is prachtig gedetailleerd en heeft een schitterende uitstraling. 

 

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt klaagzang over de dood van Christus 2020
Producent Mint of Poland
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2020
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review