1 troy ounce zilveren munt Holy Trinity Botticelli

1 troy ounce zilveren munt Holy Trinity Botticelli zilveren munt Holy Trinity Botticelli 2020 Zilveren munt schilderij Holy Trinity Botticelli Proof 2020 1 troy ounce zilveren munt Holy Trinity Botticelli Proof 2020 1 troy ounce zilveren munt Holy Trinity Botticelli Proof 2020 - liggend Zilveren munt schilderij Holy Trinity Botticelli Proof 2020 - open doos
1 troy ounce zilveren munt Holy Trinity Botticelli
  • Prijs: € 109,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Botticelli munt is een prachtige 1 troy ounce puur zilveren munt van Proof kwaliteit. De munt is opgedragen aan Jezus Christus, door het prisma van de kunstwerken van Sandro Botticelli. 

Lees verder

1 troy ounce zilveren munt Holy Trinity Botticelli

De Botticelli munt is een prachtige 1 troy ounce puur zilveren munt van Proof kwaliteit. De munt is opgedragen aan Jezus Christus, door het prisma van de kunstwerken van Sandro Botticelli. De munt toont namelijk Botticelli’s schilderij “Holy Trinity”. Dankzij de bijzondere rechthoekige vorm en selectieve vergulding lijkt de munt op een schitterend schilderij met een afmeting van 40x40 mm. In Nieuw-Zeeland wordt de Botticelli munt beschouwd als een wettig betaalmiddel met een nominale waarde van 1 dollar. De Botticelli munt heeft een beperkte oplage van 500 stuks.  

Uitgelicht

  • Beperkte oplage van 500 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Selectieve vergulding 

Design van de Botticelli munt

De voorzijde van de Botticelli munt is prachtig verguld en toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De nominale waarde en het land en jaar van uitgifte zijn hier ook weergegeven. De achterzijde van de Botticelli munt bevat een prachtig goud vergulde rand die de munt doet ogen als een schitterend schilderij. Hier is Jezus gekruisigd te zien. Ook is de Heilige Drie-eenheid afgebeeld. Deze bestaat uit de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. De munt heeft een prachtige uitstraling en is erg gedetailleerd, net zoals bij een echt schilderij. 

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt Holy Trinity Botticelli
Producent Mint of Poland
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2020
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review