1 troy ounce zilveren munt Holy Trinity Botticelli

1 troy ounce zilveren munt Holy Trinity Botticelli

De Botticelli munt is een prachtige 1 troy ounce puur zilveren munt van Proof kwaliteit. De munt is opgedragen aan Jezus Christus, door het prisma van de kunstwerken van Sandro Botticelli. 

€ 109,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 109,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-

1 troy ounce zilveren munt Holy Trinity Botticelli

De Botticelli munt is een prachtige 1 troy ounce puur zilveren munt van Proof kwaliteit. De munt is opgedragen aan Jezus Christus, door het prisma van de kunstwerken van Sandro Botticelli. De munt toont namelijk Botticelli’s schilderij “Holy Trinity”. Dankzij de bijzondere rechthoekige vorm en selectieve vergulding lijkt de munt op een schitterend schilderij met een afmeting van 40x40 mm. In Nieuw-Zeeland wordt de Botticelli munt beschouwd als een wettig betaalmiddel met een nominale waarde van 1 dollar. De Botticelli munt heeft een beperkte oplage van 500 stuks.  

Uitgelicht

  • Beperkte oplage van 500 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Selectieve vergulding 

Design van de Botticelli munt

De voorzijde van de Botticelli munt is prachtig verguld en toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De nominale waarde en het land en jaar van uitgifte zijn hier ook weergegeven. De achterzijde van de Botticelli munt bevat een prachtig goud vergulde rand die de munt doet ogen als een schitterend schilderij. Hier is Jezus gekruisigd te zien. Ook is de Heilige Drie-eenheid afgebeeld. Deze bestaat uit de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. De munt heeft een prachtige uitstraling en is erg gedetailleerd, net zoals bij een echt schilderij. 

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.