1 Troy ounce zilveren munt Golden Ring - Maple Leaf 2021

zilveren munt Golden Ring - Maple Leaf 2021 Golden ring zilveren munt 1 troy ounce Maple Leaf 2021 1 Troy ounce zilveren munt Golden Ring - Maple Leaf 2021 1 Troy ounce zilveren munt Golden Ring - Maple Leaf 2021 - verpakking
zilveren munt Golden Ring - Maple Leaf 2021
  • Prijs: € 52,50 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

Deze speciale Maple Leaf munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver en heeft een diameter van 38 mm. Doormiddel van het gebruik van geelgoud en ruthenium krijgt de Maple Leaf een schitterende uitstraling en wordt er een fraai contrast gecreëerd.

Lees verder

De Golden Ring serie zet drie zeer populaire munten in het zonnetje door deze een speciale uitgave te geven. De Maple Leaf munt is zeer bekend en wereldwijd gewild. Deze speciale Maple Leaf munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver en heeft een diameter van 38 mm. Door middel van het gebruik van geelgoud en ruthenium krijgt de Maple Leaf een schitterende uitstraling en wordt er een fraai contrast gecreëerd. De details komen prachtig naar voren en maken de munt uniek. De Maple Leaf munt heeft een zeer beperkte oplage van slechts 500 stuks wereldwijd.  

Uitgelicht

  • Oplage van 500 stuks wereldwijd
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • Geelgoud en ruthenium voor een prachtig contrast 

Design van de Maple Leaf munt

Het design van de Maple Leaf munt is identiek aan de originele Maple Leaf munten. Op de voorzijde van de munt is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien. De achterzijde van de Maple Leaf munt heeft een zeer kenmerkende en bekende uitstraling. Op deze zijde is namelijk een prachtige, maar ook eenvoudige, afbeelding van een esdoornblad te zien. De nerven van het blad zijn goed te zien en geven het blad een verfijnde uitstraling. Rondom de afbeelding zijn het land van uitgifte, gehalte en materiaal af te lezen. De kleine afbeelding van een esdoornblad dat ook op de achterzijde te zien is, vermeld het jaar waarin de munt geslagen is. Dankzij het gebruik van geelgoud en ruthenium komen zowel de voor- als achterzijde schitterend naar voren. 

Lees minder

Specificaties

zilveren munt Golden Ring - Maple Leaf 2021
Producent Royal Canadian Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Canada

Maak de serie compleet

30 Gram zilveren munt Golden Ring - Panda 2021

30 Gram zilveren munt Golden Ring - Panda 2021

Prijs: € 52,50 per stuk

Tijdelijk niet leverbaar

1 Troy ounce zilveren munt Golden Ring - Silver Eagle 2021

1 Troy ounce zilveren munt Golden Ring - Silver Eagle 2021

Prijs: € 52,50 per stuk

Tijdelijk niet leverbaar

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review