Nieuw

1 Troy ounce zilveren munt Germania 2021 Proof

1 Troy ounce zilveren munt Germania 2021 Proof Germania 1 troy ounce zilveren munt  2021 Proof Zilveren munt 1 troy ounce Germania 2021 Proof Certificaat 1 troy ounce zilveren Germania munt 2021 Proof 1 Troy ounce zilveren munt Germania 2021 Proof - verpakking
1 Troy ounce zilveren munt Germania 2021 Proof
  • Prijs: € 119,95 per stuk
Maximaal 25 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

Op het ontwerp van de zilveren Germania munt uit 2021 staat de patriottische strijdster Germania afgebeeld. De zilveren Germania munt is van Proof kwaliteit en geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,99%) Lees verder

Germania 1 troy ounce zilveren munt 2021 Proof

Op het ontwerp van de zilveren Germania munt uit 2021 staat de patriottische strijdster Germania afgebeeld. De zilveren Germania munt is van Proof kwaliteit en geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,99%). De munt is geslagen door Germania Mint, een privaat munthuis uit Polen. De term Germania komt vanuit het Latijn en staat voor Germany, het Engelse woord voor Duitsland. De 2021 versie van de Germania heeft een gelimiteerde oplage van 25.000 stuks.

Uitgelicht

  • 31,107 gram puur zilver (99,99%)
  • Proof kwaliteit
  • Gelimiteerde oplage van 1.000 stuks
  • Geleverd in een beschermende capsule

Ontwerp van de Germania munt

Op de voorzijde van de munt is Dame Germania afgebeeld, in een gedurfde pose op de boeg van een zeilschip. Zij begeleid haar volk op een reis naar een wilde zee, traditioneel gekroond met een lauwerkrans, in haar harnas en vallende doek. In haar handen houdt zij het keizerlijke zwaard Reichsschwert vast en een in de wind wapperende vlag. Wat de munt van 2021 bijzonder maakt, is het breder wordende perspectief van de voorzijde op de volgende munten in de serie - 1, 2, 10 ounce. De keerzijde van de munt van 2021 blijft ongewijzigd en toont de beeltenis van de Germania Mint met een tweekoppige adelaar die bliksemschichten vasthoudt, omringd door olijftakken. De adelaar is een symbool uit de Germaanse mythologie en wordt geassocieerd met Janus - de god van alle oorsprongen, beschermer van poorten en bruggen, de beschermheer van allianties. De tegenover elkaar liggende adelaarskoppen symboliseren het verleden en de toekomst.

Verpakking

Bij het maken van munten is het voor Germania Mint net zo belangrijk om ze een veilige en elegante verpakking te geven. Daarom zit elk muntstuk in een speciale capsule met de vorm van een lens, waardoor het nog beter te bewonderen is. De COA die bij elke set wordt geleverd, bevat alle noodzakelijke informatie en garandeert de originaliteit van de munt.

Lees minder

Specificaties

1 Troy ounce zilveren munt Germania 2021 Proof
Producent Germania Mint

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review