Altijd 100% verzekerd transport

X
1 Troy ounce zilveren munt Germania 2019

1 Troy ounce zilveren munt Germania 2019

Deze zilveren munt is uitgegeven door de Germania Mint in een gelimiteerde oplage van 25.000 stuks. De munten zijn geslagen in 99,99% puur zilver en wegen 1 troy ounce (31,103 gram) per stuk.

€ 69,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 69,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

1 Troy ounce zilveren Germania munt 2019

Deze zilveren munt is geslagen door de Germania Mint, een privaat munthuis uit Polen waar de Germania Serie één van de eerste uitgiftes betreft. Elke munt bevat 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver (99,99%). De term "Germania" komt uit het Latijn, waar het staat voor "Germany", Duitsland. Net als bij de Britannia uit het Verenigd Koninkrijk staat bij deze munten een vrouwelijke patriottische strijder centraal met schild en zwaard. Op de achterzijde staat een tweekoppige adelaar afgebeeld. Hoewel hier ook een waarde staat aangegeven van 5 Mark beschikt deze munt niet over de status van wettig betaalmiddel en betreft het een penning geinspireerd op Germania.

Deze munten worden verpakt in tubes per 20 stuks. Wij leveren deze munten rechtstreeks vanaf de Germania Mint in de originele verpakking en in nieuwstaat. Met een gelimiteerde oplage van 25.000 stuks is dit een zeldzame munt en in de toekomst zal in dezelfde serie ook een uitbreiding volgen van strikt gelimiteerde 1 troy ounce Germania munten in een gekleurde variant.

 

 

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.