Altijd 100% verzekerd transport

X
1 troy ounce zilveren munt Funnelweb Spider 2015

1 troy ounce zilveren munt Funnelweb Spider 2015

1 troy ounce zilveren Funnelweb Spider, de nieuwe zilveren munt van de Perth Mint uit Australie. Deze zilveren munt is geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver (99,9%). De Perth Mint staat bekend voor haar prachtige designs van zilveren beleggingsmunten.

€ 47,40
1 troy ounce zilveren munt Funnelweb Spider 2015

1 troy ounce zilveren munt Funnelweb Spider 2015

per stuk
25 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

Funnelweb Spider

Deze munt is uitgegeven door de Perth Mint uit Australie. De Funnelweb Spider bevat 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver (99,9%). De Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de designs en kwaliteit van haar munten. De Spider munt is uitgegeven in een oplage van maximaal 1 miljoen exemplaren.

Op de voorzijde van de munt is de Funnelweb Spider afgebeeld, een spin die in Australie veel voorkomt. Tevens wordt het jaartal genoemd (2015), het gewicht (1 troy ounce) en het gehalte zilver (999). Zoals gebruikelijk wordt op de achterzijde Queen Elizabeth II weergegeven. Deze munt draagt een nominale waarde ter hoogte van $1 (Australische Dollars).

The Silver Mountain biedt een beperkte hoeveelheid van deze zilveren munten aan. Alle prijzen vermeld op onze website zijn inclusief BTW waar van toepassing. Zilveren munten, zoals de Funnelweb Spider, worden verhandeld onder de margeregeling. Dit betekent dat u per saldo enkel BTW betaalt over onze winstmarge en niet over de totale waarde. Zilveren munten zijn hierdoor gunstig geprijsd.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.