• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt Funnelweb Spider 2015

33,05 Per stuk 1,06 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
25 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf woensdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

1 troy ounce zilveren Funnelweb Spider, de nieuwe zilveren munt van de Perth Mint uit Australie. Deze zilveren munt is ges... 1 troy ounce zilveren Funnelweb Spider, de nieuwe zilveren munt van de Perth Mint uit Australie. Deze zilveren munt is geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver (99,9%). De Perth Mint staat bekend voor haar prachtige designs van zilveren beleggingsmunten.
Lees meer

Specificaties

The Perth Mint Australia
Type verzamelmunt
Collectible Bullion
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2015
Munthuis
Perth Mint

Informatie

Funnelweb Spider munt uit 2015

Deze munt is uitgegeven door de Perth Mint uit Australie. De Funnelweb Spider bevat 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver (99,9%). De Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de designs en kwaliteit van haar munten. De Spider munt is uitgegeven in een oplage van maximaal 1 miljoen exemplaren.
 
Op de voorzijde van de munt is de Funnelweb Spider afgebeeld, een spin die in Australie veel voorkomt. Tevens wordt het jaartal genoemd (2015), het gewicht (1 troy ounce) en het gehalte zilver (999). Zoals gebruikelijk wordt op de achterzijde Queen Elizabeth II weergegeven. Deze munt draagt een nominale waarde ter hoogte van $1 (Australische Dollars).
 
The Silver Mountain biedt een beperkte hoeveelheid van deze zilveren munten aan. Alle prijzen vermeld op onze website zijn inclusief BTW waar van toepassing. Zilveren munten, zoals de Funnelweb Spider, worden verhandeld onder de margeregeling. Dit betekent dat u per saldo enkel BTW betaalt over onze winstmarge en niet over de totale waarde. Zilveren munten zijn hierdoor gunstig geprijsd.

Oplage van 1.000.000 stuks
The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.