Taal
1 Troy ounce zilveren munt Emoe 2020 Proof

1 Troy ounce zilveren munt Emoe 2020 Proof

De zilveren Emu 2020 in proof conditie is uitgegeven in een gelimiteerde oplage van 2.500 stuks wereldwijd. De munten zijn geslagen in 99,99% puur zilver. Alle munten worden geleverd in de oorspronkelijke verpakking van de Perth Mint, namelijk een grijze presentatiebox met een genummerd certificaat van echtheid.
€ 82,95
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 82,95
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

1 Troy ounce zilveren munt Emoe 2020 Proof

De zilveren Emu 2020 in proof conditie is uitgegeven in een gelimiteerde oplage van 2.500 stuks wereldwijd. De munten zijn geslagen in 99,99% puur zilver. Alle munten worden geleverd in de oorspronkelijke verpakking van de Perth Mint, namelijk een zwarte presentatiebox met een genummerd certificaat van echtheid.

De Emoe serie is een relatief nieuwe serie munten waarbij er drie varianten beschikbaar zijn; een 1 troy ounce gouden Emoe, een 1 troy ounce zilveren Emoe en een proof variant van de zilveren Emoe. Al deze munten worden uitgegeven in een strikt gelimiteerde oplage wat de Emu munten zeldzamer maakt dan bijvoorbeeld de Kookaburra en Koala munten die ook uit Australië komen.

De Australische emoe is een grote loopvogel die grote afstanden kan draven. Hoewel emoes veren hebben, kunnen ze niet vliegen omdat hun vleugels te klein zijn. Emoes komen in heel Australië voor ze eten voornamelijk met grasbloemen, zaden en insecten. De emoe is na de struisvogel de op één na grootste levende vogel.

Design Emoe 2020 proof

Op de voorzijde van deze munten zijn twee emoe vogels afgebeeld in de Australische wildernis. Tevens staat hier de tekst "Australian Emu" getoond en onderaan de munt staat de jaargang, het gewicht en het gehalte vermeld.

Op de achterzijde van de munt is de nieuwe beeltenis van Koningin Elizabeth II afgebeeld, conform het ontwerp van Jody Clark. Dit is de nieuwe beeltenis zoals die wordt gebruikt bij Australische munten met de status van wettig betaalmiddel.

De getoonde afbeelding geldt ter indicatie. Wij leveren de munten van jaargang 2020. Dit zijn nieuw geslagen munten. Zilver is een zeer kwetsbaar materiaal, zeker indien het puur zilver betreft. De munten kunnen daardoor kleine krasjes e.d. bevatten. Dit heeft geen invloed op de waarde van de zilveren munt.

 

Tip: u kunt ook een voorraadalert instellen zodat u automatisch bericht ontvangt zodra deze munt op voorraad is!

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.