Altijd 100% verzekerd transport

X
1 Troy ounce zilveren munt Emoe 2019

1 Troy ounce zilveren munt Emoe 2019

1 Troy ounce zilveren munt Emoe 2019, uitgegeven door de Perth Mint. Deze munten zijn geslagen in een gelimiteerde oplage van 30.000 stuks.De zilveren Emoe 2019 is de tweede jaargang van deze exclusieve serie.

Geleverd in een luchtdichte capsule.

€ 40,10
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 40,10
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

De zilveren munt is de tweede uit de serie Emoe munten van de Perth Mint, Australie. Net als vorig jaar is er nu ook weer een zilveren 1 troy ounce Emu munt geslagen in 99.99% puur zilver met een strikt gelimiteerde oplage van slechts 30.000 stuks. Deze munten bevatten 31,103 gram puur zilver en zijn nieuw geslagen en leverbaar zolang de voorraad strekt.

Op de voorzijde van de munten zijn twee emoe vogels afgebeeld en op de achterzijde staat Queen Elizabeth II afgebeeld. De munten beschikken over de status van wettig betaalmiddel (1 Australische Dollar).en worden onder de margeregeling verhandeld. Hierdoor zijn de munten leverbaar tegen een gunstige prijs.

Alle munten worden verpakt in luchtdichte capsules zodat de munten zijn beschermd voor invloeden van buitenaf. De munten zijn beschikbaar vanaf 17 juni 2019.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.