Altijd 100% verzekerd transport

X
1 Troy ounce zilveren munt Emoe 2018

1 Troy ounce zilveren munt Emoe 2018

1 Troy ounce zilveren munt Emoe 2018 - geslagen in 99,99% puur zilver, uitgegeven door de Perth Mint met een gelimiteerde oplage van 30.000 stuks.

€ 47,55
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 47,55
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

Per 14 juni 2019 is de Emu munt van 2019 leverbaar bij The Silver Mountain. Wij leveren zowel de 1 troy ounce zilveren Emoe 2019 als de gouden 1 troy ounce Emoe munt en een proof variant geslagen in zilver. Bekijk alle munten uit de Australian Emu serie 2019 op onze pagina Emoe munten.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

De 1 troy ounce zilveren munt Emoe 2018 wordt geslagen in 99,99% puur zilver. De munten worden uitgegeven door de Perth Mint uit Australië en hebben een gelimiteerde oplage van 30.000 stuks wereldwijd.

Op de voorzijde van de Emoe munten is een Emoe afgebeeld, met gras en bomen op de achtergrond. Het design bevat ook het bekende 'P' merkteken van de Perth Mint. Het gewicht, zuiverheid en jaar van uitgifte zijn ook op de voorzijde afgebeeld. Op de achterzijde is Her Majesty Queen Elizabeth II afgebeeld, samen met de nominale waarde (1 Australische Dollar).

De Australische Emoe is een grote vogel. De emoe's hebben veren, maar omdat de vleugels te klein zijn kunnen ze niet vliegen. Emoe's zijn in heel Australië te vinden in diverse soorten landschappen. Deze vogel voedt zich met name met gras, bloemen, zaden, diverse soorten fruit en insecten. De emoe is de op één na grootst levende vogel. Op nummer één staat de struisvogel.

 

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.