1 troy ounce zilveren munt electric fox 2021

1 troy ounce zilveren munt Vos 2021 Proof zilveren munt electrische vos 2021 Proof 1 oz zilveren munt Electric Fox 2021 Spirit Animals Doos 1 troy ounce zilveren munt Fox 2021 Proof Box 1 oz zilveren munt Electric Fox 2021 Proof
1 troy ounce zilveren munt Vos 2021 Proof
  • Prijs: € 209,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De schitterende Elektrische Vos munt is van Proof kwaliteit en geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%). De munt heeft de vorm van een vossenkop.

Lees verder

De schitterende Electric fox munt is van Proof kwaliteit en geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%). De munt heeft de vorm van een vossenkop. Dit in combinatie met de kleurrijke details doet de munt erg opvallen. De afmetingen zijn 36,7 x 46,6 mm. De Electric Fox munt maakt deel uit van de Spirit Animals serie. Zoals de naam van de munt al duidelijk maakt staat de Electric Fox munt in het teken van de vos. Omdat de Electric Fox op de Solomoneilanden als wettig betaalmiddel wordt beschouwd, heeft deze een nominale waarde van $2. De oplage van de munt is 2,500 stuks. De Elektrische Vos munt heeft een unieke uitstraling en ziet er prachtig uit. Het design is erg rijk aan details en maakt de munt een geschikte aanvulling aan uw collectie. 

Uitgelicht

  • Oplage van 2,500 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%) 
  • Proof kwaliteit 

Design van de Electric Fox munt

De voorzijde van de Electric Fox munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Rondom de beeltenis zijn schitterende details te zien. Ook komen de oren en vorm van de vossenkop goed naar voren. De details zorgen ervoor dat de achterzijde goed bij de voorzijde van de munt aansluit. De achterzijde van de Electric Fox munt bevat veel details en kleur. De vacht van de vos is op schitterende wijze afgebeeld. De verschillende kleuren doen de munt erg opvallen. De unieke uitstraling van de Elektrische Vos munt maakt deze een interessante munt. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt Vos 2021 Proof
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review