Taal
1 troy ounce zilveren munt Diwali 2021

1 troy ounce zilveren munt Diwali 2021

De schitterende Diwali munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,99%) met een diameter van 40,9 mm. Het munthuis dat de munt heeft geslagen in de Australische Perth Mint.

€ 89,95
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 89,95
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

De schitterende Diwali munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,99%) met een diameter van 40,9 mm. Het munthuis dat de munt heeft geslagen is de Australische Perth Mint. Dit is te zien aan het P-muntteken dat aan alle munten van de Perth Mint toegevoegd is. Op de Diawli munt is Lakshmi te zien. Zij is de hindoeïstische godin van licht, rijkdom en geluk. De Diwali munt is deels verguld en heeft een prachtige uitstraling. Vanwege de schitterende details is de munt een perfect geschenk voor een dierbare. De betekenis van Lakshmi sluit hier namelijk ook erg goed op aan. De naam van de munt stamt af van een hindoeïstisch festival dat gedurende oktober tot november plaatsvindt. Tijdens dit festival wordt er veel met lichtjes gedaan. 

Uitgelicht

  • Geslagen door de Perth Mint
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • Deels verguld

Design van de Diwali munt

De voorzijde van de Diwali munt toont een schitterende afbeelding waarin lotussen verwerkt zijn. Het is een erg sierlijke afbeelding met prachtige details. De achterzijde van de Diwali munt toont Lakshmi al zittende op een lotusbloem. Ze heeft een erg sierlijke uitstraling. De Diwali munt toont verschillende lampjes die naar het Diwali festival verwijzen. Ook is er “happy Diwali” onderaan de munt te lezen. De vergulden details geven de munt een prachtige uitstraling en doen deze erg opvallen. 

Verpakking

De munt wordt geleverd in een bijpassende verpakking. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.