1 troy ounce zilveren munt Diwali 2021

1 troy ounce zilveren munt Diwali 2021 Diwali 1 troy ounce zilveren munt 2021 1 troy ounce zilveren munt Diwali 2021 - achterkant zilveren munt Diwali 2021 1 troy ounce zilveren munt Diwali 2021 - verpakking
1 troy ounce zilveren munt Diwali 2021
  • Prijs: € 89,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De schitterende Diwali munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,99%) met een diameter van 40,9 mm. Het munthuis dat de munt heeft geslagen in de Australische Perth Mint.

Lees verder

De schitterende Diwali munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,99%) met een diameter van 40,9 mm. Het munthuis dat de munt heeft geslagen is de Australische Perth Mint. Dit is te zien aan het P-muntteken dat aan alle munten van de Perth Mint toegevoegd is. Op de Diawli munt is Lakshmi te zien. Zij is de hindoeïstische godin van licht, rijkdom en geluk. De Diwali munt is deels verguld en heeft een prachtige uitstraling. Vanwege de schitterende details is de munt een perfect geschenk voor een dierbare. De betekenis van Lakshmi sluit hier namelijk ook erg goed op aan. De naam van de munt stamt af van een hindoeïstisch festival dat gedurende oktober tot november plaatsvindt. Tijdens dit festival wordt er veel met lichtjes gedaan. 

Uitgelicht

  • Geslagen door de Perth Mint
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • Deels verguld

Design van de Diwali munt

De voorzijde van de Diwali munt toont een schitterende afbeelding waarin lotussen verwerkt zijn. Het is een erg sierlijke afbeelding met prachtige details. De achterzijde van de Diwali munt toont Lakshmi al zittende op een lotusbloem. Ze heeft een erg sierlijke uitstraling. De Diwali munt toont verschillende lampjes die naar het Diwali festival verwijzen. Ook is er “happy Diwali” onderaan de munt te lezen. De vergulden details geven de munt een prachtige uitstraling en doen deze erg opvallen. 

Verpakking

De munt wordt geleverd in een bijpassende verpakking. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt Diwali 2021
Producent Perth Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Alternatieven

Katoenen handschoenen

Katoenen handschoenen

Prijs: € 4,95 per stuk

Op voorraad

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review