1 troy ounce zilveren munt Afrikaanse Leeuw 2021

1 troy ounce zilveren munt Afrikaanse Leeuw 2021 zilveren munt Afrikaanse Leeuw 2021 Afrikaanse leeuw zilveren munt 2021 Prooflike
1 troy ounce zilveren munt Afrikaanse Leeuw 2021
  • Prijs: € 99,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De schitterende Afrikaanse Leeuw munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%). De munt maakt deel uit van Animals of Africa serie.

Lees verder

De schitterende Afrikaanse Leeuw munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%). De munt maakt deel uit van Animals of Africa serie. Het bijzondere aan de Afrikaanse Leeuw munt is dat deze in de vorm van een leeuw is. De afmetingen zijn 34,9 x 61,2 mm. De Afrikaanse Leeuw munt is van Proof kwaliteit en heeft een oplage van 2.500 stuks. Het unieke design van de munt doet deze erg opvallen. Daarnaast heeft de Afrikaanse Leeuw munt een nominale waarde van $2 aangezien de munt als wettig betaalmiddel wordt beschouwd op de Solomoneilanden. De Afrikaanse Leeuw munt heeft een prachtige uitstraling en is de perfecte aanvulling voor uw collectie. 

Uitgelicht

  • Oplage van 2.500 stuks 
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%) 
  • In de vorm van een leeuw

Design van de Afrikaanse Leeuw munt

De Afrikaanse Leeuw munt heeft de vorm van een leeuw. Dit doet de munt erg opvallen en geeft deze een unieke uitstraling. De voorzijde van de Afrikaanse Leeuw munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Langs de rand zijn details te zien die de voorzijde mooi opvullen. De achterzijde van de Afrikaanse Leeuw munt toont een leeuw. De manen zijn doormiddel van schitterende details te zien. De munt heeft een sierlijke en prachtige uitstraling. Het simpele design doet de munt opvallen en maakt het een goede aanwinst. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt Afrikaanse Leeuw 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review