Altijd 100% verzekerd transport

X
1 troy ounce zilver muntbaar Cook Islands 2017

1 troy ounce zilver muntbaar Cook Islands 2017

Cook Islands muntbaar van 1 troy ounce puur zilver. Uitgegeven in 2017 door de Sunshine Mint en geslagen in 99,99% puur zilver.
€ 32,60
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 32,60
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

Nieuwe uitgave van de Cook Islands muntbaren in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver (99,99%). Deze muntbaar is uitgegeven door de Sunshine Mint in de Verengde Staten. De muntbaren hebben de status van wettig betaalmiddel op de Cook Islands en worden zodoende als zilveren munt onder de margeregeling verhandeld - wat het een goedkoop alternatief maakt voor zilverbaren.

Op de voorzijde van deze muntbaar staat bovenaan de volgende tekst "1oz Coin Fine Silver .9999". Daaronder is als het ware de munt in de baar geslagen met de afbeelding van Queen Elizabeth II en de nominale waarde a $1. Onder de munt is het Bounty zeilschip afgebeeld wat centraal staat bij het design van de Cook Islands muntbaren met daaronder het logo van de producent Sunshine Mint.

De muntbaren zijn verpakt in de oorspronkelijke verpakking waarbij op de achterzijde tevens het certificaat van echtheid is bijgevoegd. De muntbaren worden afzonderlijk in een beschermende verpakking geleverd en per 25 stuks wordt dit doorgaans in één sheet geleverd.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.