1 Troy ounce gouden muntbaar Rectangular Dragon 2021

1 Troy ounce gouden muntbaar Rectangular Dragon 2021 Rectangular Dragon gouden muntbaar 2021
1 Troy ounce gouden muntbaar Rectangular Dragon 2021
  • Prijs: € 1.921,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Perth Mint heeft de 2021 1 troy ounce gouden Rectangle Dragon muntbaar uitgegeven. De muntbaar is geslagen in 1 troy ounce 99,99% puur goud. De muntbaar heeft, zoals de naam al verklapt, een uniek rechthoekig formaat en staat in teken van de Chinese draak. Lees verder

1 Troy ounce gouden muntbaar Rectangular Dragon 2021

De Perth Mint heeft de 2021 1 troy ounce gouden Rectangular Dragon muntbaar uitgegeven. De muntbaar is geslagen in 1 troy ounce 99,99% puur goud. De muntbaar heeft, zoals de naam al verklapt, een uniek rechthoekig formaat en staat in teken van de Chinese draak. In de Chinese cultuur wordt de draak namelijk vereerd en staat symbool voor macht, kracht, rijkdom en geluk. Daarnaast gelooft men in China dat draken de heersers van het water en weer zijn. De Rectangle Dragon is een wettig betaalmiddel in Australië en heeft daarom een nominale waarde van 100 dollars. De afmetingen van de Rectangle Dragon muntbaar zijn 41,6 x 24,6 mm.

Highlights

  • Oplage van 8.888 stuks wereldwijd
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur goud (99,99%)
  • Unieke rechthoekige vorm

Design van de Rectangle Dragon munt

De voorzijde van de Rectangle Dragon muntbaar toont een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Hieromheen zijn zonnestralen te zien. Ook zijn het jaar van uitgifte, gewicht en de fijnheid af te lezen. De Rectangle Dragon muntbaar staat in het teken van de Chinese Draak en daarom is er op de achterzijde een prachtige afbeelding van een draak te zien. De draak ziet er machtig uit, precies zoals de Chinese cultuur hem ziet.

Lees minder

Specificaties

1 Troy ounce gouden muntbaar Rectangular Dragon 2021
Producent Perth Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review