Gouden Maple Leaf munt voorgaande jaargangen Maple Leaf goud munt Gouden Maple Leaf munt Gouden Maple Leaf munt
Gouden Maple Leaf munt voorgaande jaargangen

Gouden Maple Leaf munt

3 review(s)
 • Prijs: € 1.190,00 per stuk
 • 14 stuks op voorraad
Korting bij grote afnames
  • 5 voor
  • € 1.188,00 p/st.
  • 10 voor
  • € 1.186,00 p/st.
  • 25 voor
  • € 1.184,00 p/st.
  • 50 voor
  • € 1.182,00 p/st.
Gouden Maple Leaf munten zijn geslagen in 99,99% puur goud. De gouden Maple Leaf munt is één van de zuiverste gouden beleggingsmunten en wordt uitgegeven door de Royal Canadian Mint in Canada. Door het hoge gehalte is deze munt erg populair onder investeerders in fysiek goud. Meer info

1 troy ounce gouden Maple Leaf munten

De gouden Maple Leaf munten zijn wereldwijd bekende beleggingsmunten. Elke gouden Maple Leaf munt bevat 99,99% puur goud. De munten worden geslagen door de Royal Canadian Mint te Canada. Op de voorzijde van deze gouden munten is een beeltenis van een esdoornblad (Maple Leaf) afgebeeld en op de achterzijde is een beeltenis van Queen Elizabeth II weergegeven.

24 karaat goud

Een gouden Maple Leaf munt weegt 1 troy ounce (31,103 gram) en bevat 24kt puur goud. De munten die wij verhandelen zijn allemaal van de meest recente jaargang en 'vers van de pers'. De Royal Canadian Mint garandeert dat elke munt tenminste 99,99% goud bevat. Bij deze gouden munten wordt geen certificaat uitgegeven.

Gouden Maple Leaf munten zijn een populaire keus onder beleggers die fysiek goud kopen, omdat deze munten geslagen zijn in het hoogste gehalte goud. Maple Leaf munten zijn daarnaast wereldwijd goed bekend en daardoor goed verhandelbaar. De waarde van deze gouden Maple Leaf munten wordt gebaseerd op de goudkoers die ook in troy ounces wordt uitgedrukt, waardoor de waarde wereldwijd bekend is.

Investeren in goud met gouden munten

Investeren in goud door het kopen van goudbaren of gouden munten wordt door velen gezien als een manier om zich te beschermen tegen macro economische tegenslagen en geldontwaarding. Door een positie te nemen in goud en door het aanschaffen van gouden baren en/of gouden munten creëren mensen een veilige haven in tijden van crisis. Al eeuwenlang heeft goud een grote aantrekkingskracht op mensen en het heeft altijd een belangrijke rol gespeeld met betrekking tot het opbouwen en beschermen van het vermogen. Met het escaleren van de kredietcrisis hebben veel mensen hun vertrouwen in het monetaire systeem verloren met als gevolg een toenemende vraag naar goud. Veel meer mensen gingen goud kopen hetgeen leidde tot een record in de hoogte van de goudprijs.

De getoonde afbeelding geldt ter indicatie. Wij leveren munten van diverse jaargangen.

Specificaties

Producent Royal Canadian Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Zo goed als nieuw
Gewicht 1 troy ounce
Jaar van uitgifte Divers
Land van uitgifte Canada
Uitgelicht Meest verkocht

Reviews

Gemiddelde beoordeling

 • Gemiddelde beoordeling
 • Prijs
 • Kwaliteit

Prijshistorie

Anderen kochten ook...

Gouden Krugerrand

Gouden Krugerrand

Prijs: € 1.190,00 per stuk Vanaf € 1.182,00 vanaf

Tijdelijk niet leverbaar

1 troy ounce gouden Maple Leaf munt 2019

1 troy ounce gouden Maple Leaf munt 2019

Prijs: € 1.201,00 per stuk Vanaf € 1.193,00 vanaf

1-2 dagen levertijd

Nieuwe zilveren Maple Leaf munt 2019

Nieuwe zilveren Maple Leaf munt 2019

Prijs: € 15,70 per stuk Vanaf € 15,40 vanaf

1 week levertijd