Taal
1 Troy ounce gouden Bobcat munt 2020

1 Troy ounce gouden Bobcat munt 2020

De gouden munten uit de Call of the Wild serie zijn geslagen in 99,999% puur goud. Dit is het hoogst mogelijke gehalte wat gebruikt wordt bij gouden munten en dit is dus nog zuiverder dan de Gouden Maple Leaf (99,99%).
€ 1.933,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 1.933,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

De gouden 1 troy ounce Bobcat munt is afkomstig van de Royal Canadian Mint uit Canada.

De Bobcat munt is de nieuwste munt uit de Call of The Wild serie waarbij ieder jaar een ander dier centraal staat. Alle dieren uit deze serie komen voor in Canada en in 2020 is gekozen voor de bobcat, de rode lynx. Het dier dankt zijn Engelse naam “Bobcat” aan het korte staartje van 20 a 30 centimer.

Deze munten worden geleverd in de originele verpakking van de Royal Canadian Mint. De munten zijn in een capsule ingeseald in een essay. Op de achterzijde staat bij deze verpakking het gewicht en gehalte van het goud aangegeven en is er tevens een handtekening toegevoegd, waarmee de verpakking tevens dienstdoet als het certificaat van echtheid.

De gouden munten uit de Call of the Wild serie zijn geslagen in 99,999% puur goud. Dit is het hoogst mogelijke gehalte wat gebruikt wordt bij gouden munten. De meeste gangbare gouden munten zijn geslagen in 99,99% puur goud.

De Call of The Wild Series is gestart in 2014 met de Howling Wolf munt. De nominale waarde van deze munten is $200 (Canadese Dollar).

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.