1 Kilogram zilveren munt Koala 2021

1 Kilogram zilveren munt Koala 2021 Koala 1 kilo zilveren munt 2021 1 kilo zilveren munt Koala 2021
1 Kilogram zilveren munt Koala 2021
  • Prijs: € 967,50 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Koala munt bestaat uit 1 kilo puur zilver en heeft een diameter van 100,9 mm. De Koala munt heeft ook nominale waarde van $30 aangezien de munt als een wettig betaalmiddel wordt beschouwd in Australië. 

Lees verder

Al sinds 2007 wordt de Koala munt uitgegeven door de Perth Mint. De 2021 editie staat, zoals de voorgaande jaren, weer in het teken van de koala. De koala is namelijk het dier dat sterk met Australië wordt geassocieerd. De Koala munt bestaat uit 1 kilo puur zilver en heeft een diameter van 100,9 mm. De Koala munt heeft ook nominale waarde van $30 aangezien de munt als een wettig betaalmiddel wordt beschouwd in Australië. De Koala munt heeft een prachtige uitstraling en bevat veel details. 

Uitgelicht

  • Prachtig detail
  • 1 kilo (1000 gram) puur zilver (99,99%)
  • In het teken van de koala 

Design van de Koala munt

Op de voorzijde van de Koala munt is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien. Deze is ontworpen door Jody Clark. Om de beeltenis heen is de nominale waarde en land van uitgifte af te lezen. Op de achterzijde van de Koala munt is een slaperige koala te zien. De koala ziet er erg schattig uit en zit tussen de takken van een eucalyptusboom. Onder de afbeelding is het gewicht, gehalte en jaar van uitgifte af te lezen. De Koala munt heeft een schitterende uitstraling en verfijnd detail. 

Lees minder

Specificaties

1 Kilogram zilveren munt Koala 2021
Producent Perth Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 1 kilo
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review