Taal
1 Kilo zilveren Koala munt 2017

1 Kilo zilveren Koala munt 2017

1 Kilogram zilveren Koala munten - jaargang 2017. Deze nieuw geslagen kilomunten zijn nu verkrijgbaar bij The Silver Mountain.

€ 1.143,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 1.143,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

1 Kilo zilveren Koala munt 2017

Nu tijdelijk verkrijgbaar bij The Silver Mountain: de 1 kilo zilveren Koala munt 2017.

De zilveren kilomunt wordt uitgegeven door de Perth Mint uit Australië. Deze munten worden geslagen in 1 kilogram puur (99,9%) zilver. De zilveren Koala munten serie bestaat al sinds 2007.

Op de voorzijde van deze munt is een afbeelding weergegeven van een koala, zittend in het gras, bij een boomstronk. Op de achterzijde van deze kilo munt staat Koningin Elizabeth II afgebeeld, samen met de face value van $30. Deze nieuwe Koala munten beschikken over de status van wettig betaalmiddel in Australië.

Deze munten hebben een diameter van maar liefst 100,6 mm en zijn 14,6mm dik. Alle munten zijn nieuw en verpakt in luchtdichte capsules. Voor alle kilo munten zilver bieden wij een terugkoopgarantie; tegen ieder gewenst moment kunt u de munten aan ons terug verkopen tegen een vaste formule. Wij bieden 7% boven de zilverprijs op het moment dat u zilver wilt verkopen. Voor meer informatie over het verkopen van uw zilver kunt u terecht op onze andere website: www.inkoopedelmetaal.nl

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.