• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Bijna uitverkocht

1 Kilo zilveren Koala munt 2017

1.093,00 Per stuk 1,09 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
1 op voorraad Nabestellen niet mogelijk
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf maandag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

De zilveren 1 kilo Koala munt uit 2017 is geslagen door The Perth Mint uit Australië. De munt is geslagen in 99,9% pu... De zilveren 1 kilo Koala munt uit 2017 is geslagen door The Perth Mint uit Australië. De munt is geslagen in 99,9% puur zilver en heeft een unieke diameter van 100,6 millimeter.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 1.093,00
Prijs per gram
€ 1,09
Productsoort
Munt
Nettogewicht
1 kilo
Gehalte
99,9%
Jaar van uitgave
2017
Munthuis
Perth Mint

Informatie

1 kilo zilveren Koala munt 2017

De zilveren kilomunt wordt uitgegeven door de Perth Mint uit Australië. Deze munten worden geslagen in 1 kilogram puur (99,9%) zilver. De zilveren Koala munten serie bestaat al sinds 2007.
 
Op de voorzijde van deze munt is een afbeelding weergegeven van een koala, zittend in het gras, bij een boomstronk. Op de achterzijde van deze kilo munt staat Koningin Elizabeth II afgebeeld, samen met de face value van $30. Deze nieuwe Koala munten beschikken over de status van wettig betaalmiddel in Australië.
 
Deze munten hebben een diameter van maar liefst 100,6 mm en zijn 14,6mm dik. Alle munten zijn nieuw en verpakt in luchtdichte capsules. 

Ontwerp van de zilveren Koala munt 2017


Voorzijde

Op de voorzijde van de munt is een zittende Koala te zien. De Koala zit in het gras, bij een boomstronk. Rondom de munt staan de inscripties AUSTRALIAN KOALA – de naam van de munt en 2017 1 KILO 999 SILVER – het jaar van uitgifte, het gewicht en de zuiverheid van de munt.


Achterzijde

De achterzijde toont de beeltenis van koningin Elizabeth II. Rondom staan de inscripties ELIZABETH II – de naam van de koningin, AUSTRALIA – het land van uitgifte en 30 DOLLARS – de nominale waarde van de munt.


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.