Taal
1 kilo zilver Somalische Olifant - prooflike zilveren munt

1 kilo zilver Somalische Olifant - prooflike zilveren munt

Nieuwe Somalische Olifant 1 kilo zilver munt (Somalia Elephant) in antique finish. Deze munt is geslagen in proof like conditie en bevat 1 kilogram puur zilver. De munt is in een gelimiteerde oplage van 200 stuks wereldwijd geslagen en wordt geleverd in oorspronkelijke verpakking met certificaat van echtheid.
€ 1.575,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 1.575,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

1 kilogram zilver Somalische olifant(proof like)

Deze zilveren munt weegt 1 kilo en is geslagen in 99,9% puur zilver. Het betreft een proof like editie uitgegeven door de Bavarian Stat Mint (Duitsland). De munten zijn geslagen in een zeer beperkte oplage van 200 stuks wereldwijd (waarvan ongeveer 70 stuks in Europa).

Net als bij de Lunar, Koala en Kookaburra munten uit Australie wordt het design ieder jaar aangepast maar blijft als uitgangspunt wel het centrale thema gelijk, in dit geval de Afrikaanse Olifant. Het speciale aan deze specifieke munt is dat het is geslagen in een antique finish. Dit is niet gebruikelijk bij zilveren munten en het geeft de munt een authentieke en zeldzame look.

Op de voorzijde van deze zilveren munt is een grote Afrikaanse olifant afgebeeld die wordt gevolgd door een kleinere olifant. Ook staat de tekst AMERICAN WILDLIFE * ELEPHANT * 1 kg AG 999 op de munt. Aan de achterzijde van deze munt is het wapen van Somalie weergegeven met als tekst “Somali Republic”. Ook staat hier 2015 (jaar van uitgifte) en 2000 Shillings (de nominale waarde) vermeld.

 

Deze munten worden verhandeld onder de margeregeling. De Somalische Olifant munten zijn zowel populair onder beleggers in zilver als verzamelaars van speciale munten. Met een gelimiteerde oplage van slechts 200 munten is dit een zeer zeldzame munt.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.