1 gram gouden munt klavertje vier 2021 proof

1 gram gouden munt klavertje vier 2021 proof 1 gram gouden munt klavertje vier 2021 proof - achterkant
1 gram gouden munt klavertje vier 2021 proof
  • Prijs: € 139,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

 De Klavertje Vier munt is geslagen in 1 gram puur goud en heeft een diameter van 13,92 mm. De munt heeft een simpele maar erg verfijnde uitstraling met schitterende details. 

Lees verder

De Klavertje Vier munt is een prachtige puur gouden munt. Een klavertje vier staat geheel in het teken van geluk en deze munt daarom ook. Klavertjes vier zijn erg zeldzaam aangezien driebladige klavers vele malen vaker voorkomen. De Klavertje Vier munt zou daarom perfect kunnen zijn om iemand geluk te wensen. De munt is van Proof kwaliteit en heeft een oplage van 2.021 stuks. In de Republiek Palau wordt de Klavertje Vier munt als een wettig betaalmiddel gezien en deze heeft daarom een nominale waarde van $1. De Klavertje Vier munt is geslagen in 1 gram puur goud en heeft een diameter van 13,92 mm. De munt heeft een simpele maar erg verfijnde uitstraling met schitterende details. 

Uitgelicht

  • Oplage van 2.021 stuks
  • 1 gram puur goud (99,99%)
  • In het teken van geluk

Design van de Klavertje Vier munt

De voorzijde van de Klavertje Vier munt toont het wapen van Palau. Op deze zijde van de munt is ook het land van uitgifte, de nominale waarde en “Republic of Palau” af te lezen. Op de achterzijde van de munt is een klavertje vier afgebeeld. Langs de rand zijn er verschillende klavertjes vier te zien. Deze dienen als een subtiel maar erg passend detail.

Lees minder

Specificaties

1 gram gouden munt klavertje vier 2021 proof
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 gram
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review