Nieuw

1/4 troy ounce gouden munt Big Five leeuw 2022

1/4 troy ounce gouden munt Big Five leeuw 2022 gouden munt 1/4 troy ounce Big Five leeuw 2022 Big Five leeuw 1/4 troy ounce gouden munt 2022 proof
1/4 troy ounce gouden munt Big Five leeuw 2022
  • Prijs: € 699,95 per stuk
Maximaal 4 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

1/4 troy ounce gouden munt Big Five leeuw 2022 Lees verder

De African Big Five Series II: Lion 1/4 troy ounce gouden munt 2022

Met de release van de Big Five II Series zet de South African Mint het succesverhaal van een felbegeerde klassieker voort. Nogmaals, de serie bevat in totaal vijf munten, allemaal gewijd aan de indrukwekkende natuur van Zuid-Afrika. De dieren die bekend staan ​​als de "Big Five" - ​​Olifant - Leeuw - Buffel - Neushoorn - Luipaard - worden beschouwd als emblemen en ambassadeurs van dit cultureel rijke land en vertegenwoordigen de Afrikaanse fauna.

De Afrikaanse leeuw (Panthera leo) is het grootste en belangrijkste landroofdier in Afrika. Door zijn enorme kracht en gracieuze voorkomen wordt de leeuw algemeen beschouwd als de "koning der dieren" - een term die zijn oorsprong vindt in oude sprookjes en fabels. Sindsdien is het katachtige roofdier een symbool van macht en dominantie en heeft het tot op de dag van vandaag talloze wapenschilden en vlaggen versierd.

De Big Five II Lion 1/4 Troy ounce gouden proof munt is gelimiteerd tot slechts 500 stuks wereldwijd en wordt geleverd in het originele doosje inclusief een genummerd certificaat van echtheid van de South African Mint.

Lees minder

Specificaties

1/4 troy ounce gouden munt Big Five leeuw 2022
Producent South African Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Proof
Gewicht 1/4 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2022

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review