Altijd 100% verzekerd transport

X
1.25 troy ounce zilveren Bison munt 2017

1.25 troy ounce zilveren Bison munt 2017

Uitgave van de Royal Canadian Mint, de 1,25 troy ounce zilveren munt diverse jaargangen. Deze munt is geslagen in 99,99% puur zilver. Het afwijkende gewicht en design maakt dit een unieke munt.

€ 60,50
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 60,50
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

1 1/4troy ounce zilveren diverse jaargangen

De Royal Canadian Mint uit Canada heeft diverse munten uitgegeven met een afwijkend gewicht, waaronder de 1,5 troy ounce zilveren IJsbeer in 2014. In 2017 is de 1,25 troy ounce zilveren Bison munt uitgegeven. Deze munt bevat 1,25 troy ounce zilver. Dit komt overeen met 38,88 gram. De zilveren Bison munt is geslagen in 99,99% puur zilver en draagt een nominale waarde ter hoogte van CAN$ 5 (5 Canadese Dollars).

Let op: WIj leveren munten van diverse jaargangen, afbeelding is slechts ter indicatie.

Op de voorzijde van de munt is een afbeelding weergegeven van een bison en op de achterzijde staat Koningin Elizabeth II afgebeeld.  Vanwege het afwijkende gewicht zijn deze munten verpakt in tubes per 20 stuks, waar de 1 troy ounce zilveren munten van de Royal Canadian Mint juist zijn verpakt in tubes per 25 stuks. Wij leveren deze munten bij afname van 20 stuks in een tube, bij lagere aantallen wordt doorgaans geleverd in een gripzakje.

De zilveren munten worden verhandeld onder de margeregeling. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw, indien van toepassing.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.