1/2 troy ounce zilveren munt motherhood 2021 Proof

1/2 troy ounce zilveren munt motherhood 2021 Proof 1/2 troy ounce zilveren munt motherhood 2021 Proof
1/2 troy ounce zilveren munt motherhood 2021 Proof
  • Prijs: € 79,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Motherhood munt is van Proof kwaliteit en heeft een beperkte oplage van 1.000 stuks. In Niue wordt de Motherhood munt als een wettig betaalmiddel beschouwd en daarom heeft deze een nominale waarde van $1.

Lees verder

De Motherhood munt staat in het teken van prachtige moederliefde. De liefde die een moeder voor haar kind heeft is onvoorwaardelijk. De Motherhood munt is gewijd aan moeders en daarom het perfecte cadeau voor alle moeders. De munt is geslagen in 15,57 gram puur zilver. Dit is een halve troy ounce. Ter detail zijn er kristallen toegevoegd die de munt letterlijk laten schitteren. De Motherhood munt is van Proof kwaliteit en heeft een beperkte oplage van 1.000 stuks. In Niue wordt de Motherhood munt als een wettig betaalmiddel beschouwd en daarom heeft deze een nominale waarde van $1. De diameter van de munt is 40 mm. De Motherhood munt is prachtige munt met een liefdevolle uitstraling. De munt is een ode aan alle moeders. 

Uitgelicht

  • Oplage van 1.000 stuks
  • 1/2 troy ounce (15,57 gram) puur zilver (99,9%)
  • Een ode aan alle moeders

Design van de Motherhood munt

Op de voorzijde van de Motherhood munt is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien. Deze zijde toont ook de nominale waarde, het gehalte en jaar en land van uitgifte. Op de achterzijde van de Motherhood munt is een moeder met haar kind afgebeeld. De liefde die de moeder voor haar kind heeft spat ervan af. Haar haren dienen als een subtiele opvulling van de achterzijde van de munt. Langs de rand is “motherhood” in sierlijke letters af te lezen. De details eromheen en de prachtige kristallen doen de munt schitteren en geven deze een verbluffende uitstraling. De Motherhood munt straalt liefde uit en heeft een prachtig design. 

Lees minder

Specificaties

Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1/2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review