Proof

1/10 troy ounce gouden Krugerrand munt Proof

1/10 troy ounce gouden Krugerrand munt Proof 1/10 troy ounce gouden Krugerrand munt Proof
1/10 troy ounce gouden Krugerrand munt Proof
  • Prijs: € 400,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De munt is geslagen in 2021 en heeft een gewicht van 1/10 troy ounce goud (91,7%) De Krugerrand munt is geslagen in 1 troy ounce goud (91,7%) door de Rand Refinery.

Lees verder

De Krugerrand behoort tot de meest geliefde en gewilde munten ter wereld. De Krugerrand munt wordt al sinds 1967 geslagen door de South African Mint en is zelfs de oudste beleggingsmunt ter wereld. Deze prachtige nieuwe Krugerrand munt is van Proof kwaliteit en opgedragen aan de indrukwekkende Zuid-Afrikaanse investeringsmunt. De munt is geslagen in 2021 en heeft een gewicht van 1/10 troy ounce goud (91,7%) De Krugerrand munt is geslagen in 1 troy ounce goud (91,7%) door de Rand Refinery. De Krugerrand munt heeft een prachtige en iconische uitstraling. Het is zeker een munt die de aandacht trekt.  

Uitgelicht

  • Geslagen door de Rand Refinery
  • 1/10 troy ounce (3,11 gram) puur goud (91,7%)
  • Proof kwaliteit 

Design van de Krugerrand munt

De voorzijde van de Krugerrand munt toont Paul Kruger. Dit is de derde president van de Zuid-Afrikaanse Republiek. Rondom zijn beeltenis is het land van uitgifte af te lezen. De achterzijde van de Krugerrand munt toont een antiloop. Dit iconische design is erg bekend. Op deze zijde van de munt zijn tevens het jaar van uitgifte, gewicht en materiaal weergegeven. De Krugerrand munt is erg iconisch en heeft een schitterende uitstraling. Het design is prachtig en trekt de aandacht.   

Verpakking

De munt wordt individueel verpakt in een munthoesje. 

 

Bent u op zoek naar andere gouden munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

1/10 troy ounce gouden Krugerrand munt Proof
Producent Perth Mint
Gehalte 91,67%
Conditie Proof
Gewicht 1/10 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte Divers
Land van uitgifte Zuid Afrika

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review