• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

5 troy ounce zilveren Kookaburra Incuse proof 2022

425,00 Per stuk 2,73 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
15 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Een nieuwe toevoeging aan de Australische Kookaburra-muntenserie, namelijk deze verbluffende zilveren vijf troy ounce vari... Een nieuwe toevoeging aan de Australische Kookaburra-muntenserie, namelijk deze verbluffende zilveren vijf troy ounce variant. Traditioneel geslagen in verhoogd reliëf. Waar het ontwerp echter wordt beschreven als ingesneden, wordt het in het oppervlak van de munt gedrukt. De kookaburra staat bekend als de 'koning van de bush' en staat al meer dan 30 jaar op Perth Mint-munten, waar verzamelaars in verrukking komen met geliefde artistieke afbeeldingen van de iconische vogel.
Lees meer

Vergelijkbare producten

Specificaties

The Perth Mint Australia
Type verzamelmunt
Collectible Bullion
Gewicht
5 troy ounce
Jaar van uitgave
2022
Munthuis
Perth Mint

Informatie

5 troy ounce zilveren Kookaburra Incuse proof 2022

Een nieuwe toevoeging aan de Australische Kookaburra-muntenserie, namelijk deze verbluffende zilveren vijf troy ounce variant. Traditioneel geslagen in verhoogd reliëf. Waar het ontwerp echter wordt beschreven als ingesneden, wordt het in het oppervlak van de munt gedrukt. De kookaburra staat bekend als de 'koning van de bush' en staat al meer dan 30 jaar op Perth Mint-munten, waar verzamelaars in verrukking komen met geliefde artistieke afbeeldingen van de iconische vogel.
 
Het ontwerp van deze 5 troy ounce munt toont een voorstelling van een kookaburra die op een sierbad met vogels zit tussen Agapanthus, bloeiende planten die regelmatig in Australische tuinen worden gezien. De keerzijde bevat ook het opschrift 'KOOKABURRA', het muntteken 'P' van The Perth Mint en het gewicht, de zuiverheid en het jaartal van de munt in 2022.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.