• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 troy ounce zilveren munt wenselijke dubbele draak 2021

180,00 Per stuk 2,89 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
13 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De munt is gewijd aan het planetaire diagram in de Chinese astronomie. De Dubbele Draak munt heeft een gewicht van 2... De munt is gewijd aan het planetaire diagram in de Chinese astronomie. De Dubbele Draak munt heeft een gewicht van 2 troy ounce en bestaat uit puur zilver met een Proof kwaliteit. 
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2021

Informatie

2 troy ounce zilveren munt wenselijke dubbele draak 2021

De Dubbele Draak munt heeft een prachtige dankzij zijn bijzondere vorm en design. De munt is gewijd aan het planetaire diagram in de Chinese astronomie. De Dubbele Draak munt heeft een gewicht van 2 troy ounce en bestaat uit puur zilver met een Proof kwaliteit. Aangezien de munt een wettig betaalmiddel is in Samoa, heeft de munt een nominale waarde van 5 dollar. De Dubbele Draak munt heeft een indrukwekkende uitstraling en bevat veel sierlijke details.

Ontwerp dubbele draak munt


Voorzijde

De Dubbele Draak munt heeft een schitterend en erg gedetailleerd design. De rand van de munt bevat een originele vorm met bogen. Op zowel de voor- als achterzijde zijn sierlijke stippen langs de rand te zien ter detail. De voorzijde van de Dubbele Draak munt bevat een zeer gedetailleerde afbeelding van twee draken. De draken spelen met een vuurbal en zijn afgebeeld in sierlijke vormen.


Achterzijde

Op de achterzijde van de Dubbele Draak munt is een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II afgebeeld. Hier is ook het land en jaar van uitgifte en de nominale waarde af te lezen.


Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%)
  • Slechts 2.021 munten geslagen
  • Geleverd met certificaat van echtheid