• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2024

372,00 Per stuk 1,20 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
39 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf woensdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De zilveren 10 troy ounce Silvernote 2024 muntbaar van de Pressburg Mint is populair bij zowel fysieke zilverbeleggers als... De zilveren 10 troy ounce Silvernote 2024 muntbaar van de Pressburg Mint is populair bij zowel fysieke zilverbeleggers als verzamelaars. Het unieke ontwerp combineert elementen van een munt, baar en bankbiljet. Met gedetailleerde gravures, hoogwaardige afwerking en een certificaat van echtheid, is deze muntbaar een populair beleggingsproduct.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 372,00
Prijs per gram
€ 1,20
Productsoort
Baar
Gewicht
10 troy ounce
Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw

Informatie

Silvernote 2024 muntbaar van 10 troy ounce

De gerenommeerde Pressburg Mint, gevestigd in het hart van Slowakije, combineert eeuwenoude muntslag tradities met futuristische technologieën. De meeste munteenheden op de markt hebben een traditioneel rond ontwerp. Af en toe echter, komt een muntslijperij met een creatie in de vorm van een zilveren baar. 
 
De 2024 10 troy ounce Silvernote muntbaar is een perfect voorbeeld van deze creatieve denkwijze. Door een samensmelting van klassieke muntslag en laser gravering technieken, hebben ze hun allereerste productie gelanceerd die een baar, munt, zilver en biljet in één uniek ontwerp verenigt. Deze unieke munt heeft het uiterlijk van een baar, is versierd met de beeltenis van een zilveren biljet en draagt een nominale waarde die wordt ondersteund door de regering van Niue.
 
Omdat deze muntbaar de officiële status van wettig betaalmiddel heeft, is het mogelijk om zilver aan te schaffen onder de margeregeling. Dit houdt in dat u enkel btw betaalt over de winstmarge van de verkoper, in plaats van over de totale waarde. Dit maakt het aanzienlijk voordeliger om zilver te kopen dan wanneer u zilveren baren aanschaft.


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.