• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2023

374,00 Per stuk 1,20 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
46 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Deze Silvernote 2023 zilveren muntbaar van de Pressburg Mint is een populaire keuze van beleggers in fysiek zilver, maar o... Deze Silvernote 2023 zilveren muntbaar van de Pressburg Mint is een populaire keuze van beleggers in fysiek zilver, maar ook populair bij verzamelaars op zoek naar unieke muntbaar. Het ontwerp van de muntbaar is namelijk gebaseerd op een unieke combinatie van een zilveren munt, baar en bankbiljet. 
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 374,00
Prijs per gram
€ 1,20
Productsoort
Baar
Gewicht
10 troy ounce
Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw

Informatie

Silvernote zilveren muntbaar van 10 troy ounce

De 10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2023 is populair bij particuliere beleggers die geïnteresseerd zijn in fysiek zilver. De muntbaar heeft een hoge zuiverheid van 99,99% puur zilver en een beperkte oplage. Daarnaast is deze Silvernote muntbaar voorzien van een uniek baarnummer en een nominale waarde van 25 Niue Dollars. Deze Silvernote verhandeld onder de margeregeling. Er wordt dan geen 21% BTW berekend. U betaalt enkel btw over de winstmarge van de handelaar. 
 
Wat de 10 troy ounce zilveren Silvernote muntbaar uniek maakt ten opzichte van andere zilveren muntbaren, is het bijzondere ontwerp van de baar. In tegenstelling tot standaard ontwerpen, die vaak repetitief en generiek zijn, wordt de Silvernote elk jaar geslagen met een fris en nieuw ontwerp. Dit zorgt ervoor dat verzamelaars en investeerders elk jaar weer iets nieuws kunnen verwachten. Elk ontwerp van de Silvernote is zorgvuldig bedacht en is gebaseerd op een unieke combinatie die de meest herkenbare kenmerken van een bankbiljet, zilveren munten en zilveren baren samenbrengt.
 
Naast de 10 troy ounce Silvernote 2023 wordt deze muntbaar ook aangeboden als een 1 kilo en een 100 gram zilveren muntbaar. 

Verhandeld onder margeregeling en met uniek baarnummer

Ontwerp 10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2023

De Silvernote muntbaar van 10 troy ounce combineert unieke elementen van een munt, een zilverbaar en een modern bankbiljet in zijn ontwerp. Het beschikt over een opvallend bloemmotief, gecreëerd met diverse lijnen en tinten grijs. Naast dit ontwerp is de nominale waarde van 25 (NIUE) DOLLARS te zien, omgeven door verschillende geometrische figuren.
 
Aan de randen biedt de muntbaar extra informatie. Het unieke serienummer van de baar, samen met de verificatiecode, is te vinden in de linkeronderhoek. Het wapenschild van Niue siert de linkerbovenhoek, terwijl de boven- en rechterkant de inscriptie 10 OZ FINE SILVER 9999 en NIUE ISLAND 2023 dragen. De achterzijde van de Silvernote 2023 is onbedrukt.


Uitgelicht

  • Zilveren muntbaar van 10 troy ounce (311,03 gram) geslagen in 99,99% puur zilver
  • Uniek ontwerp waarin biljet, munt en baar worden gecombineerd
  • Uitgegeven door Pressburg Mint uit Slowakije


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.